|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pa naruci kod cika google za Dz sta ti srce trazi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
MeGi je napisao: Pa naruci kod cika google za Dz sta ti srce trazi ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ti to tako stalno! ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
da, najbrza dostava cim trepnes sve ti je tu na dlanu a potom i u stomaku
najbolja dijeta sedis za kompom i paris oci na razna jela -slike sa neta
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Mir je potreban svakom čoveku. Toliko smo stvari probali u ovom svetu, samo jednoj nikada nismo pružili šansu. A to je mir. Mir koji tražimo nalazi se unutra. U srcu je, čeka da bude otkriven, a ja ti mogu pomoći da dođeš u dodir s njim. Nije svetu potreban mir, već ljudima. Kada ljudi budu osećali unutrašnji mir, tada će svetom zavladati mir.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Izrecitovala bih ovu pjesmu jasno i glasno ''AKO'':
Ako mozes da vidis unisteno delo svoga zivota, i bez jedne reci da ga ponovo gradis, ili da bez uzdaha ili protesta, podneses gubitak onoga sto si dugo tekao; ako mozes da budes zaljubljen, ali ne i lud od ljubavi, ako mozes da budes jak, a da ipak ostanes nezan, da ne mrzis one koji tebe mrze, a da se ipak boris i branis; ako mozes da slusas kako tvoje reci izvrcu nevaljalci, da razdraze glupake, i da cujes kako luda usta o tebi lazu, a da sam ne kazes ni jednu laz; ako mozes da sacuvas dostojanstvo i slavu, ako mozes da budes skroman, iako si savetodavac kraljeva, ako mozes da volis svoje prijatelje kao bracu, a da ti ni jedan ne bude sve i svja; ako znas da razmisljas, da posmatras i upoznajes, a da nikad ne postanes skeptik ni rusilac, ako znas da sanjaris, a da ti san ne bude gospodar, da mastas, a da ne budes samo mastar; ako mozes da budes cvrst, ali nikad divalj, ako mozes da budes dobar, ako mozes da budes pametan, a da nisi cistunac i sitnicar; ako mozes da zadobijes pobedu posle poraza, a da te dve varke podjednako primis, ako mozes da sacuvas hrabrost i glavu, kad je svi ostali izgube. Tada ce sreca i pobeda biti zauvek tvoji poslusni robovi, i ono sto vise vredi nego slava: Bices Covek Sine moj!
Radjard Kipling
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Mnogo sam opasan! 
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Tango Sojic smiruje zivci spusca pritisak kad si ljut i ozlojedjen iznenadjen i uvredjen kad pred oci ti se smrci pa ti padne mrak
Beli bubreg pa raznjici to je 'rana za mladici opasno sam nezno bice volem zene volem pice 'ocu da se ovo zna
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
sad ste me videli,a posle ovog idem da se zakopam u neku rupicu 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 86 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|