Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...jedna ruzna rijec dobro te opisuje al bolece te kao mene to ti potpisujem...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
"Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!" AB Šimić
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
- Golu koriste ribicu za atentat na Ivicu. Sasvim mimo protokola napala ga riba gola! Potpuno jasne su namere ekipe Skrivene kamere, da premijera života liše pomoću potpuno gole piše.
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
da li sam jos uvek ona mera po kojoj znas ko te boli? po kojoj znas koliko su pred tobom svi drugi bili goli?
ona mera po kojoj znas ko te otima, a ko placa?
da li sam jos uvek medju svim tvojim zivotima onaj komadic najcistijeg oblaka u grudima, i najkrvavijeg saca?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hiljadu ti koraka treba do vrha, a samo jedan jedini do dna.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Radisav pise reci koje se zavrsavaju na ST svi forumasi treba medjusobom reci PST nemo citajte Radisava majstora za reci a svaki njegov post treba da se ovekoveci. Napisala:Mira Aleckovic Jao,pa hvala ti teta Miro. ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
...Oni koji se ko reke ne mogu sliti medju kojima nema spojenog suda krvi krvi vrele, a srca im se dozivaju ludo zaboraviti se neće ni kada im duše budu posedele.
Ako vam je ljubav nož u srcu a bojite se taj nož izvući kao da će tog časa umreti pamtiće te on setićete se i umirući.
Oni zbbog kojih srca osećamo kao ranu, ali ranu zbog koje se jedino živi, u sećanje nam banu i kad zavolimo druge i osetimo se nesrećni i krivi.
Desanka Maksimović
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
surround me with your love understand me i need you now surround me with your words understand me i need your love...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
I zato cu ti uvek nesto reci: cuti, ostavi dusu nek spokojno sniva, dok kraj nas lisce na drvetu zuti i tama pada vrh zaspalih njiva.
|
|
|