| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ajd ti sad polagačke to isčitaj dok ja pijem kofi ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Senka je napisao: Aaaa našla si ga dakle....super... tenkjuuu a da pitam...što ovde smajlići nemaju normalan bb kod nego ove teške zagrade?
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: deste devojke ![[Najka.gif] [Najka.gif]](./images/smilies/Najka.gif) eve nas adje si ti ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) u podrumu...lupam bubnjeve ![[bub.gif] [bub.gif]](./images/smilies/bub.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a to si tiiii čujem ja nešto ako ako dete samo lupaj msm bubnjeve ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Сено, срећо, Јеси видела данас оне текстове што сам поокачињо? Дал се, биће, не мешам у модовске надлежности, тамо где су љубав и секс у новинама? Данас сређиво гајбу и бацао старе часописе, мало листао па нешто и пронашао... Видим лепо вам је, топло, кафенце, пићенце. Ја само мало, окачио сам леп текст Црњансков о Београду, да не стоји за после, па да бацим поглед.
Баш сте ми све лепе и драге. Де ми је ћера Вучица? Изгуби се негде.
Конкурисо сам на анонс за посо, јавно, ништа протекција, ништа митологија, све документовано. То што ми је Вучица ко од срца одвојена, не мења ништа у процедури. Немој после да ме Вучић прозива и убуварљује! Па да... Лепо се занимајте, ја ћу још који минут, па да се вратим послу.
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
d dan
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ema , pa dobar dan di si ti danaske ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ПредраГи М ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) ти си ван свију категорија у мојо срцкоСрцкасто и фала ти што ме опомену да још неке појединости важне на битноћу поистакињем... ене ти одговор, мислим да ћеш се сложити с истим ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725