Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 22:53


Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 10 Feb 2013, 17:01
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Poslušajte "evrovizijsku" pesmu Vanje Mijatović i Ivane Pavković

U pitanju je numera pod nazivom "Poljubi me", koja nije prošla na konkursu za ovogodišnji festival Beosong, čiji će pobednik predstavljati Srbiju na predstojećem Evrosongu

Slika

Foto: Jutjub
Mlade pevačice Vanja Mijatović i Ivana Pavković sinoć su na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda“ premijerno izvele duetsku pesmu “Poljubi me”. Inače, u pitanju je numera koju je za njih uradio kompozitor Vladimir Graić Graja i koja je bila prijavljena na konkursu za ovogodišnji festival Beosong.

Ivana i Vanja su istakle da žale što pesma nije ušla u uži izbor na pomenutom festivalu, koji će se održati 2. i 3. marta, ali se nadaju tome da će ona svakako zaživeti kod publike.

Kao što je poznato, iz sinoćnjeg takmičenja za zvezdu “Granda” eliminisani su Sanja Veličković i Marko Paunović.

(Telegraf.rs / Pulsonline)

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 06 Mar 2013, 15:38
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Marija Šerifović ne optužuje Saru, Mirnu i Nevenu!

Moj jedini komentar je bio upravo onaj koji piše na majici i koji se odnosio na sve i svašta, a možda ponajmanje na ono na šta svi sumnjaju, kaže pevačica komentarišući parolu "Muzika iznad korupcije" koju je nosila na majici

Slika

Foto: Tanjug
Bura oko “Beosonga” i dalje se ne stišava, a osim pobedničke pesme koja se neprestano komentariše na društvenim mrežama, tema koja i dalje intrigira javnost je – koga je Marija Šerifović optužila za korupciju i neregularnost?

Slika

I dok se po kuloarima i dalje provlače razne teorije zavere i vade “dokazi o nameštanju iz dobro obaveštenih izvora”, prave dokaze da nešto nije valjalo (osim kvaliteta pesama) niko nema. Publika je svojim glasovima odlučila da u Malme putuju Sara, Nevena i Mirna sa pesmom Saše Miloševića Mareta, a Marija Šerifović je odlučila da javnosti ne objašnjava zašto se u finalu pojavila u majici na kojoj je upadljivo dominirao natpis “MUZIKA IZNAD KORUPCIJE“.

Foto: Marko Todorović
Ipak, u kratkoj izjavi za Telegraf, pevačica poznata po svojoj hrabrosti i doslednosti posredno je navela da se njena poruka ne odnosi samo na pobedničku pesmu (kako su mnogi odmah protumačili):

- Ništa ti tu ne može tako lako da se uradi. Tako je, kako je - odgovorila je Marija na pitanje da li je ovaj njen svojevrsni protest urodio plodom.

- Što se priče o natpisu na majici tiče, ne želim dalje da komentarišem bilo šta na tu temu. Moj jedini komentar je bio upravo onaj koji piše na majici i koji se odnosio na sve i svašta, a možda ponajmanje na ono na šta svi sumnjaju - zagonetno zaljučuje pevačica.

Kuriozitet u celoj priči je i to da je svoj najveći uspeh Marija Šerifović napravila sa pesmom “Molitva”, čiji je koautor upravo Saša Milošević Mare, autor ovogodišnje pobedničke pesme.

(Telegraf.rs)

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 21 Mar 2013, 13:47
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51
Postovi: 40996

OffLine
Evo scenografije za "Evrosong"! (FOTO)

Bina ima oblik leptira, sastoji se iz glavnog i dodatnog dela povezanih pistom, od kojih nijedan neće biti pokretan, a publika koja se nađe u privim redovima moraće da stoji tokom takmičenja


Slika
Photo: SVT
Pripreme za ovogodišnji “Evrosong”, koji će se održati u Švedskoj u maju, uveliko su u toku, a organizatori su predstavili i izgled scenografije na kojoj će takmičari izvoditi svoje numere.

Ideja za binu nastala je po uzoru na logo “Evrosonga”, stoga ima oblik krila leptira, koju su dizajnirali Frida Arvidson i Viktor Bratstrom, a čitava konstrukcija zauzeće veliki deo “Malme Arene”.

Slika

Photo: SVT
Premda podseća na onu iz 2011. godine, napravljena bina neće imati pokretne delove, a sastoji se iz glavnog i dodatnog dela koji su povezani uskom pistom.

Veliki trošak scenografije organizatori planiraju da nadoknade većim kapacitetom posetilaca tako što će publiku približiti bini, a kako bi stalo što više ljudi, u parteru ispred scene neće biti stolica.

Slika

Photo: SVT
- Fanovi prave zabavu. Oni su veliki deo šoua i zauzeće taj deo partera. Kako bismo što više poboljšali njihovo iskustvo i kako bismo ih što više moguće približili sceni i izvođačima, odlučili smo da uklonimo stolice – izjavio je Martin Osterdal, producent “Evrosonga”.

Photo: SVT
(J. J. / Eurovision.tv)

_________________
Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!


Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 01 Maj 2013, 00:24
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12
Postovi: 22907

OffLine
Kako se ranguju ove nase?


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 12 Maj 2013, 04:28
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Moje 3 i Marija Šerifović napravile žurku u Malmeu!

Slika

Danas su u velelepnoj vili nadomak Malmea Marija Šerifović i “Moje 3″ organizovale žurku. Pool party je okupio ogroman broj evropskih medija a posebnu pažnju izazvali su fudbaleri kluba Malme koji su devojkama poklonili i dres sa potpisima.

Slika

I veliki broj medija je bio prisutan da to zabeleži, kao i nastup “Moje 3″ koje su otpevale nekpliko pesama a zbog želje gostiju i diplomata zapevala je i Marija Šerifović.

Slika

Slika

Slika



Svet

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 14 Maj 2013, 11:32
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
"Moje 3" nastupaju večeras u prvom polufinalu Evrosonga

Predstavnici Srbije na 58. takmičenju za "Pesmu Evrovizije" sastav "Moje 3" koji čine Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović nastupiće večeras u Malme areni u Švedskoj, u okviru prve polufinalne večeri.

Slika

"Moje 3", zajedno sa pratećim vokalima Ksenijom Milošević, Dunjom Vujadinović i Jelenom Mitić pod rednim brojem 16, izvešće kompoziciju Saše Miloševića Mareta "Ljubav je svuda". Koreografiju potpisuje Miloš Paunović, a za kostime bila je zadužena Ana Ljubinković.
 
Prvo polufinale otvoriće predstavnica Austrije Natalija Keli, a "Moje 3" će nastupiti poslednje, pod rednim brojem 16.
 
Za plasman u finale takmičiće se 16 zemalja, čiji predstavnici će nastupiti sledećim redosledom: Austrija, Estonija, Slovenija, Hrvatska, Danska, Rusija, Ukrajina, Holandija, Crna Gora, Litvanija, Belorusija, Moldavija, Irska, Kipar, Belgija i Srbija.
 
Deset finalista izabraće ravnopravno publika i žiri iz zemalja učesnika prvog polufinala, kao i iz tri zemlje direktnih finalista - Velike Britanije, Italije i domaćina Švedske.

Drugo polufinale je 16. maja kada će se predstaviti još 17 učesnika, a finale je zakazano za 18. maj.
 
Radio-televizija Srbije prenosiće sve tri večeri na svom prvom programu sa početkom u 21 čas.



24sata

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 15 Maj 2013, 00:29
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Evrosong: "Moje 3" ostale bez finala

Moldavija, Litvanija, Irska, Estonija, Belorusija, Danska, Rusija, Belgija su se plasirale u finalno veče Evrovizije

Slika

Naše predstavnice na najprestižnijem muzičkom takmičenju, „Moje 3“, se nisu plasirale u finale Evrosonga. Moldavija, Litvanija, Irska, Estonija, Belorusija, Danska, Rusija, Belgija su se plasirale u finalno veče Evrovizije.


Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović su se predstavile evropskoj publici pod rednim brojem 16. u potpuno drugačijim kostimima i scenskim nastupom, a publika ih je ispratila ovacijama, ali to nije bilo dovoljno da odu u finale.

Nevena je putem Twittera pozvala publiku da glasa za njih kako bi što lakše stigle do finala, ali ni to nije uspelo.

- Ajmo ljudi, glasajte – napisala je Nevena na društvenoj mreži.

Pored „Moje 3“ u Prvom polufinalu su nastupile i neke zemlje iz regiona. Prva zemlja bivše Jugoslavije koja je nastupila na ovogodišnjoj Evroviziji je Slovenija. Njihova predstavnica Hannah sa pesmom „Straight Into Love“. Posle Slovenije, nastupila je Hrvatska. Njihovi predstavnici su bili “Klapa s mora”, koji su pevali pesmu “Mižerija”.

Pod brojem 9 nastupio je crnogorski sastav „Who See“ pesmom „Igranka“. Ovogodišnji crnogorski predstavnici su imali vrlo zanimljiv scenski nastup jer su imali kosmonautska odela.

Specijalna gošća prvog polufinala bila je prošlogodišnja pobednica Lorin, koja je sa izmenjenom verzijom pesmom Euforija otvorila nadmetanje u Malmeu.

Voditeljka i domaćin Evrosonga je švedska komičarka Petra Mede.

TWITTER

* Biljana Lukić: Bez zezanja, nije naša pesma ništa lošija od ostalih, ova konkurencija je nikakva.

* Nikola Demonja:Dobro je što kvalitet ESC ne pada. Mislim iz godine u godinu. Znam da to deluje nemoguće, ali delovalo je i kad je Sloba bio na vlasti.

* Ana Stajdohar: Nemojte da ste toliko maliciozni. Bravo za nas! Bravo Srbija!!!

* Aleksandar Jovanović: Najiskreniji apel za RTS i Tijanića da nas sledeće godine na ESC predstavlja Verica Šerifović, muzička kraljica majka. Jer, ona je Srbija.

* Ivan Ivanović: Ja glasao za Crnu Goru.

* Aleksandra Radović: Hejtujete pesmu, stajling, i scenski nastup Srbije... Devojke nista od ovoga nisu birale. Otpevale su sjajno, pogotovo Nevena. Bravo.


Novosti

_________________
Slika


Vrh
Zlobni
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 15 Maj 2013, 00:30
Korisnikov avatar
YANG

Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21
Postovi: 2128

OffLine
al' su ih obukli, svaka im cast [shakinghead.gif]


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 15 Maj 2013, 00:32
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
JEVRIĆU SPASAVAJ: Bolje da smo poslali Ekrema na Eurosong!

Posle debakla našeg predstavnika na Evroviziji, na društvenim mrežama su osvanule prozivke i negativni komentari na račun "Moje 3"

Slika

MALME - Posle debakla našeg predstavnika na Evroviziji, na društvenim mrežama su osvanule prozivke i negativni komentari na račun "Moje 3".

Tatjana Majstorovic ‏@t_majstorovic Ni Marija ni Molitva nije pomogla, bolje da su poveli Maju Nikolic

Tatjana Vojtehovski ‏@TVojtehovski PONISTAVAJ BRISELSKI SPORAZUM SACE DA SE INATIMO!

Đorđe Radumilo ‏@GeorgeAllmighty 22: 59 Nevena Božović cepa majcu sa natpisom Kosovo je Srbija.

Kim :) ‏@KikS_023 ,Željko je keva i Marija je ćale REALNO!

‏@mare_djole Dogodine saljemo Ekrema sa pesmom: ''Ja bih da se zabavljamo, hoces li?

@Bozidarka__ Nek se cipela vrati ili milan stankovic ili oro ili ona i dalje anonimna devojka plavusa sto je tamo ubacila aleksandra/kristina kovac

‏@Divljaa Doris Bizetic sledece godine na #esc

@BojanDjuricLDP Sledece godine saljemo Fiat 500L na #esc

@isidora_v Šta mislite koliko će Sara, Mirna i Nevena večeras da izgube folovera? #ESC

@Suntavilo Mogu se kladim u karton vinjaka da dogodine saljemo Zeljka Joksimovica! On bar udje u finale #eurosong #esc

@Marija_mf Sasa Milosevic Mare sad sigurno place kuci

@SestraBisenija moglo je biti gore, sara je mogla tekst da zaborav

‏@JanjicGoran Tri pobednice poslati na #evrosong je previse. Jedna bi bila dosta. Ne igra se utakmica sa tri centarfora,i jos gola i sa bednim stajlingom

‏@JecyyBreathe Kuku majko ovaj moj propade

@mikini007 A cekajte zasto Zeljko Joksimovic nije bio veceras?!

@Amras_Numenesse Sledeće godine pošaljimo Vendi i Maju Nikolić na #ESC i garant pobeđujemo

@vaxi81 Cekaj, jel se vi zezate ili ste stvarno verovali da ce Srbija u finale?!

@Vodja_brigade Pa nista, sad nam preostaje da ih posaljemo na farmu. To jedina sansa da postanu popularne


Kurir

_________________
Slika


Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Pesma Evrovizije  |  Poslato: 15 Maj 2013, 00:45
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36
Postovi: 5769

OffLine
...sto mene nisu pitali deda posalju ove mojNe 3...
...'nachi iz mesta..stigle bi i pre nOgE krenu.. :P ...

Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 184 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker