Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vidi Molene sto se iskvarila sve neke zute poturala
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ucim od drugih hahahah   jesi ozdravila..i ti i ONA hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
gle ovo,malo nam bilo jedan 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: ucim od drugih hahahah   jesi ozdravila..i ti i ONA hahaha ona je uvek dobro 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
auuu...bas te 'opalilo' haj barem nesto  pa valjda ce ti se sada odepiti, biti bolje...nije za dzaba ti dala jos jednu proci ce i to..zaebano kad se ugnoji znam to A Jean_Luc Picard hahahaha..vidjela..smijesno mi kao i Cane hahaha Neko se igra ...neka ga 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Sad kad se pojavi i Lazljiva imam sa kime da se fajtam 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jao Laki..osamucena stokico  sreca pa nas nema puno online hahahah..nek si se zaebala ko zna sta ce sad neko da pomisli a kao ja se oko toga inace brinem 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Sad kad se pojavi i Lazljiva imam sa kime da se fajtam  blago tebi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... hoces i meni pustiti nekada da se maloo pofajtamo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ma ne brinem se ni ja,al da ne ispadne sad ovo i ono i to i tako to,znas vec Iskreno hebe mi se,al ne mora svaka šuša da me čita i zna o meni i sto treba is to ne treba a ne zaslužuje pljuc Pa kako ne,sad dok sam ja kilava ti cepaj,posle cu ja, a ako je bas tako zilava obe cemo a zvacemo Tw ona je kocoperna 
|
|
|
|
|
|