| Autoru |
Poruka |
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Најка, молим те... ја бих данас да будем добар. Знаш, лануо сам једноћ нешто око петка и... добро сад, па ми је запамћено! Сад морам да пазим, да ми на главу не атерира нека флајка Горког листа, а затим и кибла за лед! Обрати пажњу тамо... где си... фин сам и не лајем!![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
LaYa, ko da ima pucval u ustima, niš ne razumem
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
...jos kad bih mogla procitat sto pishe ovaj Mad ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Најка, молим те... ја бих данас да будем добар. Знаш, лануо сам једноћ нешто око петка и... добро сад, па ми је запамћено! Сад морам да пазим, да ми на главу не атерира нека флајка Горког листа, а затим и кибла за лед! Обрати пажњу тамо... где си... фин сам и не лајем!![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Ma da...ovde sve neki fini svet...važno je da sam ja najgora Šta te briga za ostale...daj da popijemo, zapevamo 
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: ...jos kad bih mogla procitat sto pishe ovaj Mad ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ma nešto o seksu priča ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Najgora je napisao: ,,] e da me nisi zvala na fejs, kako bi nam lepo bilo, ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Najgora je napisao: ,,] e da me nisi zvala na fejs, kako bi nam lepo bilo, ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) pa što si me blokirao I prekini više sa tom tužnom pričom počinješ da me nerviraš.
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Добро, Најка, само дотмем флајку од ови девојчурака... СТАНИ... НЕ У УСТА... е, јебига. То, бре, нехигијена. Триле ди си, дај другу флајку горког!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mojne je napisao: LaYa, ko da ima pucval u ustima, niš ne razumem dodži da ti pojasnim
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Najgora je napisao: Mojne je napisao: Najgora je napisao: ,,] e da me nisi zvala na fejs, kako bi nam lepo bilo, ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) pa što si me blokirao I prekini više sa tom tužnom pričom počinješ da me nerviraš. nije ni meni lako ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
|