| Autoru |
Poruka |
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
nemo mu Seno udrat na emociju keve ti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Emanuella je napisao: me(ovo se folirm kako znam engleski i rad na racunaru,mos se pre udam) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
sta fali resila sam da cu bit fina na jedno 60 minuta ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Kako si me provalila, baš sam emotivan. Ma ljubim ja vas sve, a tu sam pre svega da ne ispadne da sam uvređen hahahah. Jer zaista nisam. Ćeraćemo se mi još duuuuuuugoooooo, ja bez motke ne idem nikuda.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
a kolika ti je motka msm...onako pitam
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Emanuella je napisao: bolje njima nego bikovima ko ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) nije lepo nazivati bikove forumaše osim toga primaš i platu za to
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
debilko je napisao: Kako si me provalila, baš sam emotivan. Ma ljubim ja vas sve, a tu sam pre svega da ne ispadne da sam uvređen hahahah. Jer zaista nisam. Ćeraćemo se mi još duuuuuuugoooooo, ja bez motke ne idem nikuda. A kude bi ti...i da hoš mi ti ne damo... Zatvorim te ovden i ni makac... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ono sto ja primam nikako ne bi nazvala platom
|
|
|
|
Miss Helen
|
|

rang

Pridružio se: 25 Dec 2012, 20:14 Postovi: 1249 Lokacija: Tu negdje..
|
Pustite sad sve i hajmo malo da jedemo...  
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang