|
Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Ипак, и даље бирам опцију да другима дајем лепоту, у разним облицима. Можда то неко гледа као наивно, патетично, демоде, сулудо... Баш ме брига. Све док има одзива на то. Значи да има још наивних, патетичних, демоде и сулудих људи на овом свету. Упркос свему.
Cika MAD...Odazivam se...I bolje je biti naivan,patetican,demode i polamo sulud nego cemeran...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Udovoljavati drugima znaci unesreciti sebe Ojhaaaaaa
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
to sto mislim da je netko ptetican ne znaci da sam nesretna i cemerna naprotiv ima i sivih nijansi cjela paleta biliv mi 
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Emanuella je napisao: to sto mislim da je netko ptetican ne znaci da sam nesretna i cemerna naprotiv ima i sivih nijansi cjela paleta biliv mi  ja ti biliv ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia idi putuj igumane sretan ti put pisi kad stignes, i u kovertu stavi koju paru i ispeglaj dobro da postar ne skonta pa ukrade ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ох, Емануела... Већ сам се легитимисао као бивши припадник Патет Лао-а. Маторо то, радило по свету као плаћеник. И, да ти кажем, то је била ствар избора. Свако ради оно што му прија. Или оно што мора. Што не значи да ми се не допада твој рад. (Не крими, него списатељски) Сећаш се да сам те молио да пишеш опет ону поезију. Чак сам неке твоје постове сачувао и поставио их после креша форума. Да, заборавила си. И нисам тада писао да је то патетика. А овај форумски свет те је ипак прокужио, љубави. Изгласали су, акламацијом, да си романтична. А код Срба, мораш признати, романтика = патетика. Да, али Аграмери не гледају тако на ту ствар. Признајем. Вероватно сам у заблуди. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Emanuella je napisao: to sto mislim da je netko ptetican ne znaci da sam nesretna i cemerna naprotiv ima i sivih nijansi cjela paleta biliv mi  Emi...Pateticna,nije bitna rec...Bitnija je naivna,....A najbitnija suluda. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Ох, Емануела... Већ сам се легитимисао као бивши припадник Патет Лао-а. Маторо то, радило по свету као плаћеник. И, да ти кажем, то је била ствар избора. Свако ради оно што му прија. Или оно што мора. Што не значи да ми се не допада твој рад. (Не крими, него списатељски) Сећаш се да сам те молио да пишеш опет ону поезију. Чак сам неке твоје постове сачувао и поставио их после креша форума. Да, заборавила си. И нисам тада писао да је то патетика. А овај форумски свет те је ипак прокужио, љубави. Изгласали су, акламацијом, да си романтична. А код Срба, мораш признати, романтика = патетика. Да, али Аграмери не гледају тако на ту ствар. Признајем. Вероватно сам у заблуди. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) ne znam za vas srbe mi rvati malo drukcije gledamo na to ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Мани над........ и срочи мало поезије. Ниси одавно, бар на свом блогу. Знам да умеш. А мора и да много текстова пишеш на страном језику, кад си заборавила да се на српскохрватском Србин и Рват пише великом почетним словом. Узгред, у Обреновцу постоји крај под именом Рвати. Да ниси ти, можда, из Обреновца, а овде се само фолираш, м? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 50 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|