Uh Megi..kod tebe se bas vidi kada se naljutis ali nema veze , ja cijenim tu tvoju osobinu.
To je to nezrelo i djecije pa bi se time reklo i iskreno i bez zlobe..razigrano..i nikada ti nisam rekla da ja to kod tebe ne volim jer bih bila tada neiskrena, meni je to super.
Iskreno, nepromisljeno i nezrelo.
Samo vidi ovo…kada pises s Picardom tako kako pises na svim temama, i svima je ja mislim na ovom forumu to simpaticno..ja cak ne vidim da je to spam..cak je i Tesa komentirala da joj je to vase cool, onda moras biti spremna i na salu na taj Vas racun.
Ali ti to ne znas..ti se svaki put ispizdis i mislis da te neko podjebava kad se Picard pomene. ( i uvijek sam se salila vezano za vas dvoje i cak sam te jedno pitala ljutis li se, rekla si ma jok sta cu se ljutiti..i ja ti objasnila da je sve sala..da ne pomislis nista ozbiljno).
Nista ja nisam rekla ni da si ti zaljubljena u njega ni da ti gajis neke osjecaje prema njemu…po toj tvojoj teoriji ja sam zaljubljena u puno njih.
To sto stalno spominjes ako mislite da sam mlada nisam glupa bla bla bla..okaci mala macku o rep.
Za mene si ovdje ravnopravan forumas … kako Mad tako i Ti…Kakve veze imaju godine i sama znas da te nikada tako nisam dozivljavala i da sam ti uvijek naprotiv govorila da i nisi mlada i da ne kenjas bezveze. Posebno jer nekad pokazujes ludjacki dobre stavove.
To sto si se sada nasla uvrijedjenom pa izvrces moje stavove me ne zanima..ti znas moj stav o tebi kao forumasu.
Ne moras se slagati danas sa mnom vezano za onu temu…ali ja i dalje mislim da je nezrelo i da si tim zahtjevom vise pokazala da tebi smeta nesto drugo nego sama tema. Svi prozivaju vase ‘asikovanje’ , zezanje, ovo ono….i ona soba je bila saljive prirode..ali eto tebe zasmetalo neka si trazila da se obrise..Ali na kraju nisi od mene cula onu psovku koju si ti nama uputila..ne ne.
I dalje mislim da si duhovita..i danas si u jednu ruku pokazala svoju duhovitost slanjem zahtjeva za brisanjem Asik sobe..mene je to nasmijalo, ali ujedno i sokiralo tj razocaralo. Ne zato sto se ne slazes sa mnom nego zato sto si par postova prije napisala prelazim na sex, faza zrelosti, i onda PAF.
Zrelo nam kaze : **bite SE ! …
I dalje tvrdim da te nema trebalo bi te izmisliti.
A jos nesto, pitala si me…ja necu nista da budem na netu..ja sam ono sto sam i u reali