Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ovo sam vas sexisticki opisala,da ne mislite....ma da
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: [cepanje.gif] dobro je ovo Megi stidljiva,kao jos uvek uci Molena,sam djavo u telu zene Picard,iz mire djavoli vire I ja,levo smetalo
Ovo ce biti dobar "fight" predosecam... pa kazem ja a ona hoce samo picardu i meni da otvori jok mori kad je bal nek je bal p.s. Ja sam do Molene
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Nije fer,nas tri a on jadan sam  jaoooo,kako sam se sad ja setila nekih tamo vremena nedostaju mi
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
nije fer, stvarno nije fer 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Sve su ti Megi oni rekli hahahah Kako se smijesno i providno brani..kad ubaci ono lebe mekani  Tesko joj priznati i sad je ljuta i pise brzinom svjetlosti hahah...ma Megi sunce moje, najdrazi forumasu moj :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Uff nikako proslosti se secati samo u buducnost gledati ala zborim ljubim sama sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: Sve su ti Megi oni rekli hahahah Kako se smijesno i providno brani..kad ubaci ono lebe mekani  Tesko joj priznati i sad je ljuta i pise brzinom svjetlosti hahah...ma Megi sunce moje, najdrazi forumasu moj :* Molena ljudi se mjenjaju, stare i tanje im se zivci, i kad istanje....imaju i slabe reflekse vala sporo kuckam, ne mogu vise ono 200 strana psovki Ti bi volela da je tako , ali lebe mekani tu je Picard uff moram da se fino ponasam ne bi li me primjetio ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ma pricaj ti sta hoces al meni fali ono dobro staro zezanje po temama i na chatu,molena,piki,trile i ja ili megi kad se navije kao vodenica,pa Tw kad je cesto bila na chatu...sve mi to tako nekako... e lebe mekani  idem ja da legnem,nes me spicilo,ne obracajte paznju,to bolest iz mene
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
sve krivo evo šta ste napravile vas dvije  a išlo nam je taaaako dobroooo 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
lAyA Ne spadam ti ja tu, al bilo je fino vas citati i dan danas aj odmaraj ti, i ko kaze da ne moze biti opet kao nekada samo trud trud i trud i skupilo se drustvo staro sa istim zarom 
Poslednji put menjao MeGi dana 07 Feb 2013, 16:06, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|