Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: hej ovo tema fight hahahah vidi njih dvoje..ne vidim da se fajtate..nego ono vase 'natezete' prvo se fajtajte..a rekoh ja da je i sex moguc otvorite sebi temu...ako hocete ja cu vam JE otvoriti..i da znas da hocu i to u kutku za romanticare kad ima Pitt svoj kutak mozete i vas dvoje imati svoj Picardova i Megina sobica  ahahahaha pametno moje ona bi to za nas napravila, pa ne vjerujem 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hocu Picard ugledaj se na mene.
Molena fajtamo se mi , a ima i sex-a ljudi smo, a izmedju mrznje i ljubavi je tanka linija. Krenula ja ovde svadjanje ali ne ide...pa presla na sex. Ne treba nam tema posebna, mi to na svakoj sirimo ljubav...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Samo Picard je slab kao kineska baterija za ona zenska pomagala ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa ako treba da ti drzim glavu prihvatam ili stiskam za stomak da bolje krene ahaha tu sam
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Samo Picard je slab kao kineska baterija za ona zenska pomagala ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ahahahaha pa ne moraš baš odavati da si iskusna na tom polju s tim baterijama i tim  Ljaki, aj kod mene na antibiotik jedan tebi, jedan meni 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
jao dusa mala,hahahaha
kad vidi Pikija sva pomahnita,neobicno je duhovita,ima je svuda samo se smeje,lupeta kao nikad,ume mudro da odgovori pa ja vis ene znam sta je to...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ma Megi ko te ljutio ebem mu misa  Ni na sta niJe osjetljiva kao kad je neko 'prc' za Picarda he he. Sala sala..iako bih ja voljela da ima i tog sexa i da niej sve sala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Picard je napisao: Ljaki, aj kod mene na antibiotik jedan tebi, jedan meni  necu bre,da me megi juri,neka hvala kakva je blesava sve ce pogresno da shvati pusti,lecim se ja sama ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard postuj pp gde sam ti poslala da samo klimas glavicom na moje postove ili ces tavu po glavi
|
|
|
|
|
|