|
Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Slusaj malo pre sam te pomenula... Najvise volim sa tobom da diskutujem na temama, znas zasto? Zato sto smo uvek suprotnog misljenja.. diskusija bude dobro zakuvana I zestoka, ali kako ja, tako ni ti nikada nismo se pogresno hvatili. i gle cuda... posto si i moj doktor... Jos i bolje Maleni sto sam shvatila da VI mladji imate nesto u mozgu dok za pojedine starije osobe mogu reci da pliceg i ogranicenog mozga nisam videla!!!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Picard je napisao: *Twilight* je napisao: Svaki dodatni komentar bi bio suvisan, a mozda bi dosla u iskusenje da koje kakve ljigavce i napljujem. Opet bi posle bila prosta ja a oni fini... jer ja pisem javno a ono gde niko ne vidi.
 Teta Crna nisi trebala tako oštro prema meni ma nisam mislila na tebe, vec na ovu sto samo gleda a nesme nista da napise... jer niti ima obraza niti ima srama.. posmatra i cita... da bi imala materijala da tamo 'negde', gde niko ne vidi izvredja!!!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi pa sta ako se cackaju….ti kao da si zaboravila kako je cackati. Nek se cackaju i nek se cacka ko god hoce…druga strana ima pravo izbora. A sto se tice te igrice ..posto se osjecam dijelom odgovorna za cijelu tu pricu… Ti dobro znas da su mene svi zvali na tu igricu, ti si to cak obiljezila kao post za pamcenje. Objasnjavali mi kako je tamo ok, nagovarali da dodjem, neki su se sluzili i prevarama da me dovuku tamo hahaha…i kada sam napokon odlucila da dodjem ..prc.  Sta fali ako sam dosla izmedju ostalog da cackam Bubi..ja ne krijem svoje misljenje o njoj kao o forumasu(sto ne znaci da odmah ne volim Sjajnu, Amena, Koju, ASG, Vucicu i sta znam koga sve s kim je ona dobra)....Ali kakve to veze ima sa igricom i igranjem i ostalim forumasima..pa ja cu je cackati na drugim temama ako mi se bude dalo, i sta onda..sve ce se zatvarati i mijenjati pravila jer je ona forumas koji je izmedju ostalog i mod pa moze malo privatno/poslovno mijesati…ma daaaj. Ispade ona zrtva..kakva, cega… haha.Smijesno mi. Rekla sam tamo sam dosla prije svega na nagovor, da se zezam, da, izmedju ostalog i da cackam Bubi i da vidim napokon sta je to tako interesantno na toj igrici..Cak nisam puno ni pisala … ali eto,ispade da sam jedino dosla s namjerom da podjebavam i provociram i vrijedjam i to SVE forumase koji tamo igraju a ne samo nju. Svasta. Nidje veze…kakve veze sama igrica ima sa forumasima…ne donosim ja sud o nekome na temelju igara koje igra. Pa vidis li Minnie…ona visi na igrama i +/- i slovima i ostalom….ali je VRH od forumasa…a mene na tim igricama nema. Treba pogledati malo dalje od nosa. I govorim u svoje ime….za Juliu ne znam..nismo mi dosle u nekom timu i idemo..huraaaaaaaaaaaaaa…bacaj bombe, rusi vladu I ostalo. A i ti Megi otvoreno napisi ko, sta, covjece ne ljuti se,… imena imena druze  Zesci problemi sa strujom i mrezom danas..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Upravu si , nemam pravo ni da zucnem. Najmanje pravo glasa imam
e EVO VAM GA SIPAK, TRT MILOJKO.
A za covece ne ljuti se, pogledaj, dala sam svugdje imena gdje sam imala.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Ako nije sija onda je vrat Prvo bio spam, pa plus minus...a sledece ce biti sto Jova koristi cirilicu a Steva latinicu....
Problem je u tome sto se svi preseravaju, i nece jasno da se izjasne ako im nesto smeta. Mada sta bi moglo smetati? Mislim nista. Nego eto.....malo mi dosadno pa cu da cackam moderatorku Tesu, a ona ce da se folira kako je glavni mod, pa ajde malo cu da kvarim igricu plus minus, jer znam da ce oni koji cesto igraju da se bune....pa ce se zaliti modovima, i sve tako u krug salimo se a jedva cekamo da podjebavamo. E tako meni izgleda kad sam citala , a zamisli nisam ucestvovala.
I onda dodje Julia koja niti igra igricu plus minus da sere Zasto? Bode joj igrica plus minus oci Q joj bode Bode joj neki forumas, rasprava nastala jer nesto zasmetalo sto neko napisao, al nece niko da se izjasni nego eto koristi tako te situacije da cacne nekog tipa igrice Ne ljuti se covjece, i druge .... Ne radi zabave, da ubije dosadu nego da cacne nekog. Foliranti! Na cackam nikoga..Ko ce kako da protumaci..bas me briga.. Na igrici +- sam komentarisala posle najobicnije sale da umesto da dodajem oduzimala sam 10 Naravno da je bila sala...A pre toga mnogi su se na toj istoj igrici salili..na isti ili slican ili neki potpuno drugi nacin..pa nije bilo nikakvih problema.. Po meni..ja sam samo iznela svoje misljenje..po tebi serem..Ok..imas pravo da *dozivljavas* tudji post kako god hoces i zelis.. Sve ono sto sam imala da kazem ..napisala sam Vezano za Spam, za +- , za opomenu jer sam negde spomenula moderatore , a to je valjda zabranjeno..itd..Sve ono sto mi je nelogicno..sa cim se ne slazem i sto mislim da nije u redu..napisacu uvek.. Pa da li ce neko taj moj post smatrati sranjem ili samo nekim stavom i misljenjem..to je stvar onoga ko cita Da li ce me neko zbog toga smatrati nenormalnom...ni to me nije briga Ako mogu moderatori po slobodnoj proceni da donose odluke.i ako imaju *ekskluzivno* pravo da po svom nahodjenju uredjuju forum..i ja sama sebi dajem ekskluzivno pravo da napisem sve ono sto mislim i sto smatram da nije u redu..ili je u redu..kako god.. Razliciti ljudi..razlicita misljenja..shvatanja..razlozi zasto su tu..I normalno je da se ne mogu uvek i svi sloziti u svemu Ne znam samo zasto se svaka diskusija smatra frkom..i svadjom ili pak sranjem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Dobro izvinjavam ti se zbog rjeci "seres" jbg navika. Ali evo ti kulturan prevod , a nije "Pises gluposti" evo , evooooo "Mislim da gresite gospodjice Rakel" Tako dozivljavam i svoje postove- sranje samo drugo pakovanje Kratko receno: Provocirate ,podjebavate na kulturan nacin, a ne bi to priznaleee pa da gori cjela drzava Al dobro ne zna svako ni na finjaka. Zene su zlo.....i na forumu se to moze videti.....jedno pisu, drugo misle, a trece rade. Al kao sto rekoh iznad , Nemam ja prava rijeci. Zavezala sam gubicu.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Dobro izvinjavam ti se zbog rjeci "seres" jbg navika. Ali evo ti kulturan prevod , a nije "Pises gluposti" evo , evooooo "Mislim da gresite gospodjice Rakel" Tako dozivljavam i svoje postove- sranje samo drugo pakovanje Kratko receno: Provocirate ,podjebavate na kulturan nacin, a ne bi to priznaleee pa da gori cjela drzava Al dobro ne zna svako ni na finjaka. Zene su zlo.....i na forumu se to moze videti.....jedno pisu, drugo misle, a trece rade.Al kao sto rekoh iznad , Nemam ja prava rijeci. Zavezala sam gubicu. Ne generalizuj Megi..Mozda ti to tako radis..ali ne sudi o svima tako Mozda mislis za mene da jedno isem drugo mislim a trece radim..Ali opet..to ne znaci da su sve takve...A pogotovo okarakterisati zbog foruma zene kao ZLO Nego...mogli bismo ovako u nedogled..ali onda i tema a i diskusija gube smisao.. Tako da..od mene ovde..tacka...Receno je ono sto mislim da treba..odgovorila sam na sve na sta je trebalo..i to je to... caoosss Megi... ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ja bolan, jasta nego tako je. Sad sam kapetan Kuka ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Uvjek Zadaje onaj ciji je post pretposlednji ![[ththfifi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 46 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|