Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Zvoncice,meni bi ova zestina,pomogla da se vratim u krevet. Zato,samo kafa,hvala. I di je gazda,ponovo sluzbeno odsutan. 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Nije loše ni vratiti se u krevet odmah, ko može. A ko nam je gazda kafane, kako sme da je ostavi praznu ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Gazda Trile,zna da je mi nadgledamo. I ovde boravimo,pa se malo opustio. Ali,nema brige,vidis i sami se snalazimo. ![[danscers.gif] [danscers.gif]](./images/smilies/danscers.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Nista od te kafane, ako je on vodi, garantujem da nema sve uredne dozvole ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Zvoncica je napisao: Nista od te kafane, ako je on vodi, garantujem da nema sve uredne dozvole ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Mislis? E,trazicemo mu na uvid. Da preciziram papire i dozvole,da ne pomisli nesto drugo. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E vala Zvoncice svaki ti dao hahaha...dobro si to rekla...kakav je on gazda nego kao da je gazda kafane ikad bio neki frajer....vazne su konobarice i konobari... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: E vala Zvoncice svaki ti dao hahaha...dobro si to rekla...kakav je on gazda nego kao da je gazda kafane ikad bio neki frajer....vazne su konobarice i konobari...  Da znaš da si u pravu, kakv gazda...konobari su vazni, ima li takih ovde I ima li ovde sta za pregristi u ovoj kafanici, ili se samo pije ![[jede.gif] [jede.gif]](./images/smilies/jede.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Nema hrane,dijeta,stize leto. A i oskudacija. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
svaki forum mora da ima svoju Zvoncicu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Dobro je dok je samo jedna Zvoncica A ti si gazda jel?
|
|
|
|
|
|