| Autoru |
Poruka |
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
ccc..doci ce dan kada ces dati..
e onda ja necu hteti..e tako..stipso
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
mmm je napisao: ccc..doci ce dan kada ces dati..
e onda ja necu hteti..e tako..stipso Ja stipsa?! e nemoj sad da ti ustanem!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mojne je napisao: wasis das trep ? das is za malo pa adidas al nije,,tep,trep bre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
LaYa je napisao: Mojne je napisao: wasis das trep ? das is za malo pa adidas al nije,,tep,trep bre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) znam, želiš me, ali meni je najgora slomila srce, preostalo što imam ostavljam sebi
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Najgora je napisao: mmm je napisao: ccc..doci ce dan kada ces dati..
e onda ja necu hteti..e tako..stipso Ja stipsa?! e nemoj sad da ti ustanem! ako nisi stipsa i mislis dati sto ces ustajati..
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mojne je napisao: LaYa je napisao: Mojne je napisao: wasis das trep ? das is za malo pa adidas al nije,,tep,trep bre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) znam, želiš me, ali meni je najgora slomila srce, preostalo što imam ostavljam sebi bas si cava ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Mojne je napisao: LaYa je napisao: Mojne je napisao: wasis das trep ? das is za malo pa adidas al nije,,tep,trep bre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) znam, želiš me, ali meni je najgora slomila srce, preostalo što imam ostavljam sebi Šta sam uradila? ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
LaYa je napisao: Mojne je napisao: LaYa je napisao: Mojne je napisao: wasis das trep ? das is za malo pa adidas al nije,,tep,trep bre ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) znam, želiš me, ali meni je najgora slomila srce, preostalo što imam ostavljam sebi bas si cava ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) kurava 
|
|
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
a sad je meni jasno.. Mojne smuvao Najgoru..gde li sam ja omanuo te me pedalirala..
|
|
|
|
|
|
|
|