|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Decji biseri: • Ne znam koliko imam godina. To se stalno menja. • Tata je odrastao na selu. On je kravu video uzivo! • Jako sam se uplasio kad se mama razbolela. Pomislio sam da ce nam tata kuvati. • Ja se ne svadjam s roditeljima. Nisu moj nivo. • Kad se mama posvadjala s tatom, prvi put sam video letece tanjire. • Zivotno osiguranje je novac koji dobije onaj ko prezivi smrtni slucaj. • Usvajanje je bolja mogucnost. Tako roditelji mogu sami da izaberu svoje dete i ne moraju da prihvate bas ono koje su dobili. • Krave ne smeju brzo da trce, da ne bi prosule mleko. • Crvi ne grizu jer imaju rep i napred i nazad. • Breskva je kao jabuka sa tepihom. • Prolece je prvo godišnje doba. U prolece kokoske nose jaja, a seljaci krompir. • Psi obicno vole vodu. Neki cak toliko, da u njoj i zive. To su morski psi. • Sve ribe nose jaja. Ruske cak kavijar. • Zooloski vrt je super. Tamo mozemo da vidimo zivotinje koje i ne postoje. • Nisam krsten, ali sam zato vakcinisan.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Učiteljica: - Zna li ko kako se zovu valute u svetu? Marko: - Dolar! - Bravo to je valuta SAD-a . Marica: - Funta! - Lepo, to je valuta Engleske. Peica: - PUTA! - Perice, koja ti je to valuta? Nikad čula za nju. Perica: - Ima, ima u Srbiji. Došla moja seka Ana iz Beograda sa novom bundom i pita je baka kol'ko je dala za nju.. A ona kaže: - 5 PUTA.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sine, je l istina da je Karleuša kupila 50 000 ljudi za taj vaš fejzbuk? Zar nije robovlasništvo ukinuto? - Nije, kevo, samo je malo promenilo pojavni oblik. - A je l' istina da Sale Popović vara ženu? - Ne znam, kevo, pusti me sad, zbog tebe sam sad izgubio na Slagalici. Idi razvijaj kore za pitu. - A sine, jesu Đoganijevci cigani? - Jok, kevo, u dimnjaku su rođeni. Idi bre pravi ručak, ćale ceo dan pije na gladan stomak, eno počo da gleda Studio B, to radi samo kad ima 2 promila alkohola u krvi.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Ostavila me žena. -Što? -Kupio sam joj sekiru za Osmi mart. -Pa čove... -Jebiga, žalila se da joj je teško cepati drva. -Pa ne treba ona da cep... -Znao sam da je tela mešalicu za beton. Znao!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sine, našo sam ti posao napokon, gospođipomiluj, pu pu pu da ne ureknem.. -Koja funkcija ćale? -Punjač kobasica - veoma odgovorna pozicija kod Jove u mesari. -Ali ćale, ja sam slikar. -Sine, ne znam kako da ti kažem, ali glupo ti je zanimanje. Ako jednog dana potražnja za slikama bude veća od potražnje za kobasicama - ti slikaj. Do tada suči rukave i mrš kod Jove. Nemoj kući da dolaziš dok ne budeš krvav do kolena. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ŠTA RADIŠ TO?! - Ližem sladoled tajo... - Kako bre to ližeš? - Joca iz VII/2 mi rekao da tako ližem, da vežbam. Kaže trebaće mi. Ne znam zašto, al što da ne... - Joca, je l? Sutra daj Joci slamčicu i krmenadlu i reci mu da vežba tako da se hrani, trebaće mu. DAJ TO VAMO! - A tajooo, vrati sladoled. - NA PARE, idi kupi novi sladoled. AL OD DANAS samo onaj u kutiji jedeš, kašikom, ŠČULA? Ništa kornet, ništa štapić, prebiću i tebe i Jocu. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Šta radiš to, što zuriš u plafon? - Kontempliram. - A? - Sređujem misli, oče, tražim smisao života. - Aha, ok. A ko će ona drva da unese u garažu, sprema se kiša? - To je besmislena radnja, oče, kiša će da prestane, granuće sunce, prosušiće drva, ona će svakako da izgore i postaće pepeo, isto kao i mi jednog dana. - Vidosava, dodajde mi onaj opasač iz JNA da junioru objasnim kontemplaciju. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ćerko već si tri sata u WC-u, baš te proteralo? - Ne smaraj, kevo, izlazim večeras pa moram da se kupam, pilingujem, frirziram, depiliram, stajlingujem, nakitim i namirišem. - Kiti se ti i miriši, ionako će onaj tvoj bilmez da te razmontira kao poluosovinu, svaki put mi dođeš sa pocepanim čarapama i gaćama u torbici. Ajde izlazi, usrah se! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jel imaš 100 eura? Nemam ništa kod sebe. A kod kuće? Hvala na pitanju svi su dobro! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naidje Perica na policajca,pa ga pita: -Ciko koliko je sati? Policajac: -15:30. Perica: -Hoces da mi popusis u 16:00? -Besni policajac,poce da juri Pericu,u toj jurnjavi naleti na kolegu,koji ga upita: -Jeli bre sto juris ovo dete? Pandur mu rece: -Zato sto me je pitao da mu popusim u 16:00! A njegov kolega ce na to: -Pa tek je 15:35,gde si pozurio toliko.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|