| Autoru |
Poruka |
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
vuja kojic je napisao: Pozdrav drugari....tatatiraaaa ! ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Кћери Вучице, само да знаш да сам вечерас начео флашу неког шпанског вина. Ако наставиш са оваквом музиком, попићу све. После ћу код теб до дојдем за оправдање што ујутру нисам дошо на посо, па ти види! ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) М срамото една што га пијеШ сам мого си лепо у каФанче ко чојк да поделиш с нас ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: Pozdrav drugari....tatatiraaaa ! ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ma cika M,salim se i ja....
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
svi su tu kao nekada.....neki pišu recke,neki mi mašu,neki šalju poljupce.. a neko mi da je srce svoje
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Leyla je napisao: Molena je napisao: evo me  Opicili te muski hormoncici ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) opicio me mal ti ne rekoh izvinjavam se svim ucesnicima igrice +/- jer je ocito administraciju puko q jer sam odlucila da igram za muski tim. Jos jednom..moje duboko izvinjenje ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) pozdrav svim kafanskim ljudoVima i zenama ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
vuja kojic je napisao: svi su tu kao nekada.....neki pišu recke,neki mi mašu,neki šalju poljupce.. a neko mi da je srce svoje bitno je da nisi zaboravljen ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
bitno da lozinku nisam nisam zaboravio
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Вучица je napisao: М срамото една што га пијеШ сам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) мого си лепо у каФанче ко чојк да поделиш с нас ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ма, да је неко наше поделио бих га сигурно, ал ово је неко шпанско. Пих! Добро је само да се човек што пре запије, а не да ужива. ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vuja kojic je napisao: svi su tu kao nekada.....neki pišu recke,neki mi mašu,neki šalju poljupce.. a neko mi da je srce svoje ha?
|
|
|
|
|
|
|
|