|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
1 - 3 2 - 2 4 - 1
_________________ that's it!
Poslednji put menjao Iskra dana 03 Feb 2013, 17:01, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
2-3 4-2 1-1
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Predlog br. 1: Plavuša u miniću penje se sa svojim momkom pokretnim stepenicama u nekom supermarketu. Gomila sveta, koja se nalazila ispod njih, diskretno zaviruje ispod njene suknjice. Kada je to primetio, momak joj ljutito reče: Rekao sam ti već jednom da uzmeš dužu suknju, jer svi ovi manijaci samo žele da vide tvoje gaćice! Ne brini, dušo, uskratila sam im taj užitak, više ne nosim gaćice. Predlog br. 2: Išla plavuša avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dođe stjuardesa i kaže joj da se mora premjestiti iz prvog razreda u drugi. Ne, meni je ovdje dobro. Dođe kopilot i ponovi joj isto. Ne, ne, meni se ovdje sviđa. Dođe kapetan i nešto joj šapne na uho. Plavuša ustane i kaže: Pa što mi to niste odmah rekli, i pođe u drugi razred. Pitaju kapetana: Šta ste joj rekli? Da prvi razred ne ide za New York. Predlog br. 3: Zasto plavusa nosi mrezaste carape? ~Zato sto misli da je riba!
Predlog br. 4:
Ulazi plavusa u bus policajac ustaje i ustupi joj mesto ona mu kaze hvala bas ste menadzer... A,on njoj hvala na kontinentu! Imate izvinjenje od Bosketa koji nije mogao ranije '' pristupiti '' forumu i koji je trenutno umoran pa mu se ne pravi tabela. Pobedila je Senka sa 23 osvojena boda. Senka izvoli zadati temu za ovu sedmicu. P.S. LaYo izvoli sledeći put glasati kao i svi ostali. Predlog br. 2: Išla plavuša avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dođe stjuardesa i kaže joj da se mora premjestiti iz prvog razreda u drugi. Ne, meni je ovdje dobro. Dođe kopilot i ponovi joj isto. Ne, ne, meni se ovdje sviđa. Dođe kapetan i nešto joj šapne na uho. Plavuša ustane i kaže: Pa što mi to niste odmah rekli, i pođe u drugi razred. Pitaju kapetana: Šta ste joj rekli? Da prvi razred ne ide za New York.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Eeee...prvo ...hvala svima na glasovima... Tema...POLICAJCI
|
|
ANDJEO82
|
|

rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43 Postovi: 718 Lokacija: Beograd
|
Cestitam Senka na ,,Korektnoj,, pobedi... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ANDJEO82 je napisao: Cestitam Senka na ,,Korektnoj,, pobedi... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) A zašto '' korektnoj '' ? ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Senka čestitam ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Boss je napisao: P.S. LaYo izvoli sledeći put glasati kao i svi ostali. [/center] U je,nisam glasala,izvinjavam se,ja mislila da jesam,a nisam proveravala. Bar ja uvek glasam svuda..nemas sta da mi zameras,ti sem kod mene nisi nigde glasao.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|