Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ameno sa prijedlogom Ok, na tavanicu samo postovi sa smajlijijma, srednji u skladiste, a oni a la rakel, ameno, molena  ...u podrum, najsigurnije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
Gde je skladiste?Mozda nadjem i neke svoje visokoumne postove ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e ovo me nasmeja i sad ce Amenov post da ode u skladiste jer ne prati temu a moj ce ostati i neme veze sa mogom bez amena al sta da se radi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Leyla je napisao: Gde je skladiste?Mozda nadjem i neke svoje visokoumne postove ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Eee leyla ne moze svako tamo..to samo privilegovani članovi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kazu da se stvari u skladiste prevoze BMW-om
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
Just je napisao: Leyla je napisao: Gde je skladiste?Mozda nadjem i neke svoje visokoumne postove ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Eee leyla ne moze svako tamo..to samo privilegovani članovi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) ,jel" moze preko veze ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
...tema i jeste osmeh 
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Heheheh nasmija me Ameno samo se ti tjesi, u skladistu ces da osvanes 
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
videh skladiste,pih ne zasmeja me ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
|
|
|
|