| Autoru |
Poruka |
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Vučice,dušo, ja sam ti više,nekako,da me vučeš za uši,nego da me nosiš kako god priveZka. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
Tifo,Najka......... o maj gad,da izguglam ko su oni?
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Zlobni je napisao: a da, kako to da zaboravim.... pozdrav svima u kafani, bas nekulturno sa moje strane ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) gde si ti sotono,vidim te al te ne vidim bas si piz prava
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Leyla je napisao: ,Najka......... o maj gad,da izguglam ko su oni? Veče Zlobni ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
Layo,ko bi rekao da si plavusa mislila sam da si od moje sorte ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Vučice, dušo, zar postoji još neki srećnik? Ili sam ja jedini? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ццц е види се да појаМ немаш кад залазиш по којекакве бирцузе тамо некгде Тифо ми је мужићко ццц ома смо се спазили и Кум нам кумовао Најка била други сведок ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kol`ko me sećanje drži,a i ja njega,od beogradskih birtija nema gorih, Vučice darling meine. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Leyla je napisao: Tifo,Najka......... o maj gad,da izguglam ko su oni? Лејло не се мучи то чика гугл нема појмето ТиФо е муж а Најка други сведок пс нису с форум ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
Najgora je napisao: Leyla je napisao: ,Najka......... o maj gad,da izguglam ko su oni? Veče Zlobni ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) AAAAAAAAAA,izvinjavam se ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907