Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Pohvaljujem layu, prespremna je za novu igricu, ko ce da joj kupi gumicu
ihh sto se rimuje
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e stvarno ste bezveze pohvaljuem sebe sto se suzdrzavam
i pohvaljuem pivo koje pijem..nije forumas ali je njegov dio
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ja pohvaljujem sve redom, hiljadu ljudi, hiljadu ćudi, al bar nam nije dosadno 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a ako imamo hiljadu ljudi i 2000 zena i to bi trebalo biti oko 4000 sisa i ode 1118 zena koliko nam je ostalo sisa..mnozenje heheh  I ja pohvaljujem sviju...koliko god vas ima e da ..zaboravih reci casualu HVALA  pohvaljujem
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
882 441 zena pohvaljujem kalkulator ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ja pohvaljujem samu sebe Sto jos uvek umem da napravim razliku izmedju sale i pod*ebavanja..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
Pohvaljujem sebe,idem ranije u krevet
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Ove promasile temu!  Pohvaljujem damu iznad,red je! 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Julia je napisao: Ja pohvaljujem samu sebe Sto jos uvek umem da napravim razliku izmedju sale i pod*ebavanja.. Pohvaljujem Juliu da ne mora sama sebe,a i zbog visokog nivoa inteligencije. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kritikujem polovicno prebacivanje postova... sad prica na chatu nema smisla..(ono sto ste prebacili) kao ni ovdje (onaj dio koji je ostalo a vezan je za istu pricu)... u po price na chatu pojavljuje se post o racunanju kolicine zenksih sisa na ostatak muskaraca...a i ovdje isto tako kad radite radite kako treba. pohvaljujem Megi jer neko rece..bez nje ovo ovdje nista ne bi imalo ni duha ni smisla 
|
|
|
|
|
|