|
| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
БреДкасти ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
Poslednji put menjao Вучица dana 31 Jan 2013, 18:47, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: pa sad dal sam iskrena il nisam nije tvoje da procenjuješ Pa ako netko dobro procjeni to sam ja,i upravo je moje da pr(ocjenjujem),molit cu lijepo,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: pa sad dal sam iskrena il nisam nije tvoje da procenjuješ Pa ako netko dobro procjeni to sam ja,i upravo je moje da pr(ocjenjujem),molit cu lijepo,,,, završili smo da ne bi napisala nešto što ne priliči ni tvojim a ni mojim godinama
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
никај БреДкасти чекам време да идем у шетњицу Дунавом, па сад размишљам дал да павкам ома или да читам неку књигицу Шта има новога код тебе м?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Istina prilici svacijim godinama,a neistina nicijim,kužš!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: никај БреДкасти чекам време да идем у шетњицу Дунавом, па сад размишљам дал да павкам ома или да читам неку књигицу Шта има новога код тебе м? Ma knjigu citati,preporucam,pa ima topi se snijeg pa ce poplave brzo,,,hahahahah,i dosta je toplo ja mislim oko 15 st.danas!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
у Београду предиван дан а ја ко за инат радела до 5 да искористим малко реку ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: у Београду предиван дан а ја ко за инат радела до 5 да искористим малко реку ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) "Siđi do reke",,,sjecas li se te pjesme,,,,hahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
E kad se moram vuc po kafanama samo da cokim Vuchicu ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 146 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|