Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Pohvaljujem Trileta...Zapazio je da nisam precizirala na kog Andjela mislim... Dakle,pohvala jos jednom za Andjela sa greskom.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pohvaljujem Molenu i Vucicu jer su prijatne, opustene i pozitivne. Lazu jer svojom duhovitoscu odrzava ovaj forum. Megi jer se uspesno suzdrzava  Brata Pita jer svojim "pretnjama" podize forumski adrenalin  Ima jos nekoliko forumasa koji zasluzuju pohvale. Kritikujem forumase koji se utrkuju da postignu veci broj upisa i ostavljaju nesuvisle i prazne upise koji nista ne znace.
Poslednji put menjao casual dana 31 Jan 2013, 00:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
a meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Julia je napisao: a meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee salim se naravno ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Juliju pohvaljujem zbog mladeza a ujedno i kritikujem sto ne svraca cesce.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
znala sam da ne mogu proci bez kritike Ja pohvaljujem Molenu sto je pocela da igra +- 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ПофаЉујем Кежуалка што је Џентлмен
а уједно и критикујем нема га у каФАнЧе
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ko god to bio... 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
casual je napisao: Lazu jer svojom duhovitoscu odrzava ovaj forum.
e neka je neko primetio
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|