| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: visoko ti podignuta lestvica....spusti je malo Ц Вујкане никад ниже спуштена није била 
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Dobro veče drage moje forumašice i ostali forumaši. Ima li je Вучица negde? Ако је има , шта она ради? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
vuki moram ja da ti navatam nekog
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: Dobro veče drage moje forumašice i ostali forumaši. Ima li je Вучица negde? Ако је има , шта она ради? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) МАнијаЧко тражим едног Дарсија за себе али ПРОБЛЕМКО је поголеми живим у Србију и иЧ га нема  и сад сам тужан
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: Dobro veče drage moje forumašice i ostali forumaši. Ima li je Вучица negde? Ако је има , шта она ради? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) dobro veče.. dobro veče
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
vuja kojic je napisao: vuki moram ja da ti navatam nekog их да је то тако лако ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Dobro veče drage moje forumašice i ostali forumaši. Ima li je Вучица negde? Ако је има , шта она ради? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) МАнијаЧко тражим едног Дарсија за себе али ПРОБЛЕМКО је поголеми живим у Србију и иЧ га нема  и сад сам тужан Još ka` bi` ja znao šta,ili ko je to,možda bi ti ga i naš`o. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sag če nam objasni očeš vule ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
_MaNiaC_ je napisao: Još ka` bi` ja znao šta,ili ko je to,možda bi ti ga i naš`o. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) е још да те непознавам, па да помислим да је ово истина ае промаје нема
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Još ka` bi` ja znao šta,ili ko je to,možda bi ti ga i naš`o. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) е још да те непознавам, па да помислим да је ово истина ае промаје нема Ne znam kako da ti pomognem... Jedino da se ponudi, da ja budem srpski Darsi, pa me čuvaj kol`ko `oćeš. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|