|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: Ja, sad štigla.. što .. ![[namcor.gif] [namcor.gif]](./images/smilies/namcor.gif) A sad si dosla,onako pittam,reko nemo te,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma neke silne obaveze jes ti nešto pametno radio ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ma neke silne obaveze jes ti nešto pametno radio ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) Ma jesam,uglavnom radim pametne stvari...takav mi oroskop,a ti sta si radila!?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a i moj isto zeznut msm horoskop ma svašta nešto ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: a i moj isto zeznut msm horoskop ma svašta nešto ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Pa ja,nisu mi zvijezde naklonjene nesto bas,ali opet je dobro...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Дадо БреДкасти а на питање, нешто се не сналазим по форум, ко да сам с таФана пала ете затој сумљам ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Дадо БреДкасти а на питање, нешто се не сналазим по форум, ко да сам с таФана пала ете затој сумљам ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Ufff Vucce,da nisi zaljubljena ili tako nesto,to moze od toga biti,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vukili Pit , ma kakve zvezde ..otkad ti veruješ u to ili.. mozda i veruješ ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ( šalim se malo) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Vukili Pit , ma kakve zvezde ..otkad ti veruješ u to ili.. mozda i veruješ ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ( šalim se malo) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hhahahah,ma kakvi,nego se salim,e Iskra kad ces mi svoju fotku poslat,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: Vukili Pit , ma kakve zvezde ..otkad ti veruješ u to ili.. mozda i veruješ ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ( šalim se malo) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hhahahah,ma kakvi,nego se salim,e Iskra kad ces mi svoju fotku poslat,,,, čim mi kosa poraste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i namestim zube posto sam sve povadila ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
Poslednji put menjao Iskra dana 30 Jan 2013, 19:53, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 171 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|