|
Autoru |
Poruka |
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
Ljubav...kada krenes kuci kupi mi cigare
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
Anika
|
|

rang

Pridružio se: 02 Okt 2012, 23:24 Postovi: 326
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
Psttt, ne govori nisa ! Volimo se malo cutanjem , bez reci ....
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Htela sam,samo malo da te otrgnem od drugih,samo malo da osetim bliskost u vremenu... samo da na tren odletim daleko,visoko...pa neka padnem...opet. Samo neke trenutke da letim,da te zaustavim tu,u tom vremenu,gde nista nije vazno...ni ti,ni ja... cak ni ovaj prkosan let,ni taj pad,ni sakupljanje secanja,bas nista... A htela sam,samo malo da me gledas kako ja gledam tebe, samo malo u onom istom vremenu da budem i boginja i rob...i osudjenik i sudija...i sve ono sto pozelis.. A htela sam,sve sto usne ne kazu nek' ruke docaraju...sto oci ne odaju nek' misli dodirnu... sto slovom ne zabelezim,to srcem nek ispisem.. htela sam..nisam...nisi morao ti...sama sam te od sebe otrgla.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
Često sam odlazio... I okretao se, i kažu, tada poželiš da se nekad vratiš. I vraćao sam se... Ništa nije bilo isto... Ni pejzaži, ni ljudi, ni ja... Shvatio sam... Ne treba se vraćati... Ono što je bilo lepo, neka zauvek ostane u snovima... Večno će trajati...
Sergej Aleksandrovič Jesenjin I ja sam odlazila i vracala se ...ocekujuci nesto da se promeni, ali nije. Bivalo je jos gore , neke stvari jednostavno treba pustiti da prodju, nestanu ...ne osvrtati se, samo produziti . Sa odlasakom nasim ili tudjim slomi se nesto , kao kristalna kugla ...pokupis delove , pokusas da slozis ali ....uvek nedostaje koji delic...nekako se izgubi u prasini ,otkotrlja ili ostane u proslosti.A najgore od svega , da ces se uvek uhvatiti bas za onaj delic koji nedostaje ....
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|