Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 18:29

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 13 Jan 2013, 13:40
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

ZVEZDE GRANDA: Eliminisan Marko Šabanović (VIDEO)

Mladi takmičar Marko Šabanović imao je najmanji broj glasova publike i nije uspeo da se plasira u nastavak takmičenja, u kojem su ostala četiri muška kandidata

Slika

Večerašnje takmičenje “Zvezde Granda“ napustio je Marko Šabanović, koji je imao najmanji broj glasova publike.

Žiriju su se predstavili i Miloš Brkić, Marko Kostić, Stevan Lukić i Slobodan Đurković. U drugom delu takmičenja, na “Žurci”, takmičari su se oprobali u nešto bržim ritmovima i potpuno “zapalili” atmosferu u studiju. U trećem delu momci su pevali sa koleginicama iz prethodnih sezona ovog takmičenja, a zatim odgovarali na škakljiva pitanja novinarskog žirija. Nakon toga, žiri je ocenjivao kandidate od 1 do 12.

Sledeće nedelje nastupiće ženska grupa.

Pogledajte njegov nastup:

Telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 14 Jan 2013, 14:13
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

ZVEZDE GRANDA: Dekolte Ane Sević zasenio takmičare (FOTO) (VIDEO)

Mlada pevačica se na snimanju nove emisije predstavila u izuzetno uskoj i kratkoj haljini, a njenom seksepilu dodatno je doprinelo i bujno poprsje

Slika

Sinoć je završena još jedna emisija “Zvezde Granda”, u kojoj je odlukom žirija i publike eliminisan Marko Šabanović. Osim u učesnike, sve oči bile su uprte i u voditeljku Anu Sević. Mlada pevačica se na snimanju nove emisije “Zvezde Granda” predstavila u izuzetno uskoj i kratkoj haljini, gde je zajedno sa takmičarem Milošom Brkićem otpevala numeru “1200 milja”.

Seksepilu Ane Sević dodatno je doprineo i dekolte, a na njene bujne grudi niko nije mogao da ostane ravnodušan, uključujući tu i njenog kolegu, voditelja i pevača Milana Mitrovića.

- Njoj zima, a iz mene znoj izbija – napisao je Mitrović uz priloženu sliku njenog bujnog poprsja, koju je sam fotografisao.

Pogledajte zajednički nastup Miloša Brkića i Ane Sević u “Zvezdama Granda”.

Telegraf

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 15 Jan 2013, 12:29
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Milica Pavlović puni klubove i sprema novu pesmu

Slika

Zvezda "Granda" Milica Pavlović pevala je pred više od hiljadu ljudi na nastupu u prepunom klubu u Kruševcu. Atraktivna pevačica oduševila je tamošnju publiku i priredila im provod za pamćenje i ne sumnjamo da će uskoro ponovo biti pozvana da zapeva u ovom klubu.

Inače, Pavlovićeva je ovih dana non stop na točkovima jer stalno putuje na nastupe u Srbiji i u dijaspori, a uporedo priprema i novu pesmu, kojom će uskoro obradovati svoje fanove.

Njen prvenac, pesma "Tango" obeležila je prošlu godinu kao veliki hit i Milica se nada da će uspeti da sa novom pesmom postigne sličan uspeh.

Svet+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 20 Jan 2013, 11:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

“Zvezde Granda”: Jovana Milić i Radojica Todorović ne nastavljaju takmičenje!

Slika

Jovana Milić i Radojica Todorović sinoč su dobili najmanje glasova od publike te su morali da se oproste od daljeg učešća u “Zvezdama Granda”.
Milićeva se predstavila pesmama “Gde ljubav putuje” Tanje Savić i “Majstor za žene” Seke Aleksić, dok je Todoroviću prva pesma bila “Plačite sa mnom jesenje kiše” Ljube Aličića, a druga “Ti si žena koju ludo volim” Save Radusinovića.
Publika ili nije bila oduševljena njihovim izvođenjem ili je imala druge favorite, pa su njih dvoje dobili najmanje glasova, te ih nećemo gledati u narednim kolima najuspešnijeg muzičkog takmičenja u regionu.
Inače, tročlani žiri u kojem su bili Dragan Stojković Bosanac, Miša Mijatović i Stevica Simeunović odlučili su da se glasovi dupliraju Radi Sarić i Denisu Ibrahimoviću, i njih dvoje su prošli dalje, kao i Nemanja Maksimović, Aleksandra Marjanović, Mirjana Milosavljević i Haris Skarep.

Slika

Svet

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: ZVEZDE GRANDA- stare i nove  |  Poslato: 21 Jan 2013, 23:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

EKSKLUZIVNO Rada Manojlović: Rano je da pričam o vezi!

Radmila Manojlović ovih dana je u centru pažnje zbog raskida sa Milanom Stankovićem i preljube

Slika

Međutim, ona tvrdi da svog bivšeg dečka nikada nije prevarila i da trenutno nema dečka, a i da ga ima sigurno o tome ne bi pričala na sva zvona, samo za Pulsonline kaže:

–Nikada nisam delila svoju intimu sa medijima. Ljudi su znali da smo Milan i ja zajedno i ništa više od toga. Nikada nismo davali intimne ispovesti o našoj vezi i ja iskreno mislim da to ljude i ne zanima, već da se od toga pravi prevelika senzacija. Koga još zanima ko sa kim spava? Mislim da smo kao društvo prevazišli takva pitanja i zavirivianje u tuđ krevet i tuđ novčanik. Ja sam pevačica. Ljude treba da zanimaju moje pesme, izjavila je Rada i pojasnila nam je kako bi se ponašala kada bi ponovo imala neku vezu:
–Rano je da se priča o novoj vezi, ali kada bih ušla u novu, sigurno se ne bih zavukla u mišiju rupu, ali ne bih o tome brujala na sav glas. Neka me prate i neka sami otkriju oni koga to zanima, ali sigurno da ja prva ne bih o tome pričala. Mada ja mislim da ljude ne bi trebalo da zanima sa kime ja delim hleb i šta radim u svoja četiri zida.

P: Uopšte, kako se sada osećaš? Da li bi najradije otišla da neko putovanje i pobegla do svega?
–Nije mi bilo prijatno da čitam razne laži i gluposti o meni. Bolelo me je što su se trudili da menjaju sliku o meni lažima. A što se tiče bežanja, ne bih nigde bežala jer meni publika daje snagu na svakom mestu i radila bih ono što najbolje znam – pevala bih.

Slika

P: Da li misliš da si imala više štete ili koristi od tvoje ljubavne priče sa Milanom?
–Ne bih preterano komentarisala bivšu vezu. Bilo je lepo dok je trajalo. Ne kajem se zbog toga što sam bila sa njim, a zbog čega smo raskinuli opet je naša privatna stvar i želim da se na tome završe sva nagađanja.
P: Da li si razmišljalja o koristi od cele ove afere? Ipak si stalno na naslovnicama. Kako će tvoji fanovi reagovati na sve?
–Mislim da je šest godina bez ijednog skandala i svađa sa kolegama dovoljno da te narod upozna u pravom svetlu. Svi dobro znaju ko sam i šta sam, odakle dolazim, nikada ništa nisam krila i ničega se nisam stidela. Uvek sam bila iskrena i zato su me ljudi zavoleli. Zato mi je i u neku ruku i smešno šta od mene pokušavaju da naprave. Valjda im je moj raskid dobar povod za bujnu maštu i novu špansku seriju. Mnoge kolege sa estrade me je takođe zvalo da mi pruži podršku, što mi zaista mnogo znači. Moji fanovi su uvek bili uz mene i u ovim trenucima mi pružaju ogromnu podršku, na čemu im se beskrajno zahvaljujem. Odužiću im se najboljim albumom što mogu.
P: Kako je tvoja porodica reagovala na to da si ti u vezi sa oženjenim čovekom i da si varala Milana?
–Oni već prilično znaju kako sve funkcioniše, ali svakako nikome nije prijatno da čita onakve gluposti i izmišljotine. Svakom normalnom čoveku one moraju da izazovu mučninu u stomaku i zaista nije prijatno. Želim da stavim tačku na celu ovu priču, a za sve ostalo biće zadužen moj advokat. Rekla sam šta ima, a sve ostale gluposti neću više ni da komentarišem.

Puls

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 22 Jan 2013, 11:44
Korisnikov avatar
rang
rang

Jelena Kostov nastupa sa Šašićem

Atraktivna „zvezda Granda“ će u Fensi kafani nastupati svakog utorka, rame uz rame sa svojim iskusnim kolegom

Slika

Jelena Kostov će od večeras pa svakog narednog utorka u „Fensi kafani“ nastupati sa Željkom Šašićem. Atraktivna „zvezda Granda“ će na ovom popularnom mestu, rame uz rame sa svojim iskusnim kolegom, zabavljati goste, među kojima se uvek može videti mnogo poznatih iz svih oblasti javnog života.

Kurir

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 24 Jan 2013, 12:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Milica Pavlović: Ja bih da se zaljubim!

Vrcava pevačica otkrila da priželjkuje novu ljubav

Slika

Milica Pavlović je u emisiji "Bračni sudija" otkrila da nema dečka i nije zaljubljena.

- Ja bih da se zaljubim- rekla je Milica Sanji Marinković koja ju je pitala da li je neko zaljubljen u nju na šta je Milica kroz smeh odgovorila:
- Pa e znam, neće da kažu...

Verujemo da će mnogi momci koji su se oduševili Milicinim igranjem i pevanjem biti oduševljeni nakon što čuju da je Milica sama i da iščekuje nekog da joj osvoji srce. Momci, samo napred!

Puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 26 Jan 2013, 17:39
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

SPREMA SE NEZAPAMĆENI HIT: ZVEZDE GRANDA JELENA VUČKOVIĆ I SLOBODAN RAKIĆ NADMAŠIĆE "DALEKO SI" (VIDEO)

Uz podršku direktora Saše Popovića mladi pevači spremaju spektakl.

Slika

Zvezde "Granda" Slobodan Boba Rakić i Jelena Vučković planiraju da snime duetsku pesmu, preneo je pulsonline. Izvor blizak muzičarima tvrdi da će pesma biti takav hit da će sasvim sigurno premašiti do sada najslušaniji duet ikada sa naših prostora, "Daleko si" koji izvode Ivana Selakov i Aca Lukas.

Rakić je prvobitno planirao da sam snimi svoju drugu pesmu, ali nakon razgovora sa svojom koleginicom Jelenom, njih dvoje su došli na ideju da ipak snime zajedničku pesmu, jer je pesma koja je ponuđena Rakiću pogodna za duet, a i Jeleni je vreme da obožavaoce obraduje nečim novim.

Šta vi mislite, jel moguće nadmašiti "Daleko si"?

smedia

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 27 Jan 2013, 01:50
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

ZVEZDA „GRANDA“ SE POKAZALA U PUNOM SJAJU

Milica guzom pozdravljala publiku!

Da mlada zvezda “Granda” Milica Pavlović održava liniju, poznato je odavno, a kako izgledaju neki njeni zategnuti delovi tela, pokazala je nedavno na nastupu.

Slika

Milica je pre nekoliko dana pevala u beogradskom klubu “Kolektiv” i obučena u kratku haljinicu svim prisutnima pokazala kako svoju guzu tako i tangice koje je te večeri nosila. No, to nju očigledno nije mnogo brinulo, već je mašući pozadinom pozdravljala publiku, a čak je imala tačku i sa pevačem benda koji ju je pratio, pa je publika imala prilike da vidi i kako to izgleda kada izvodi “prljavi ples”.

Njoj je, po svemu sudeći, bilo najbitnije da zagreje masu i da se svi dobro provedu, pa verujemo da muški deo publike jedva čeka njeno sledeće javno pojavljivanje.

Milici ovoj nije prvi put da svoju zadnjicu stavlja u prvi plan što možete videti i na sledećem snimku:

Alo

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 27 Jan 2013, 02:44
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

ZVEZDE GRANDA: Ispali Ivana Milojević i Goran Mladenović (VIDEO)

Momak iz Novog Pazara pevao je hit Tošeta Proeskog, dok se mlada Boranka predstavila pesmom Marije Šerifović

Slika

Trku za titulu “Zvezde Granda” napustili su Goran Mladenović iz Novog Pazara i Ivana Milojević iz Bora.

Veče je otvorila Katarina Grujić, pesmom Seke Aleksić “Poslednji let”, a nakon nje pevao je Goran Mladenović i to pesmu “Jedina” Tošeta Proeskog. Ivana Milojević iz Bora predstavila se pesmom Marije Šerifović, a hit Halida Bešlića “Okuj me, care” pevao je Slobodan Ćurković iz Brusa.

U nastavku mlada pevačica iz Barajeva Marina Stankić otpevala je stari hit Maje Marković “Naša ljubav” dok je jednu od najpoznatijih pesama grupe Hari Mata Hari pevao Nemanja Anđelković iz Trgovišta. Pesmom Lepe Brene “Zrno bibera” žiriju i publici predstavila se Slađana Mandić, a prvi krug predstavljanja zatvorio je Marko Kostić pesmom Marinka Rokvića “Jedina moja”.

Tročlani žiri, koji su činili kompozirori i producenti Dragan Stojković Bosanac, Miša Mijatović i Steva Simeunović, neke kandidate je kritikovao, dok je druge hvalio, nakon čega su svi otpevali još dva kruga pesama: “žurku” i duete sa starijim “Zvezdama Granda”.

Telegraf

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu