![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
...posto nikakvo saopstenje nije izdato do 24.00 u nedelju ,do kada je bio zakonski rok za glasanje i primedbe za postavljeni zadatak
za mene je u ponedeljak 00.01 krug bio zavrsen i u 00.12 ja sam svoj rad izlepio na drugom sajtu...
...cak iako se zbog nekog vanrednog stanja menja zakon i pravila...logicno je da se dodati radovi stave na zacelje,
pa ko hoce da menja svoje glasanje on neka se angazuje i menja a ko ne zeli...da se ne izlaze bespotrebnom naporu i zbunjivanju...
...meni licno je vrlo zanimljivo kako ce svaka osoba koju nesto pitate reci...ovo je net, virtuala to se ne prima k srcu itd...
a na svakom koraku primetim kako sujeta odradjuje posao posle i najmanjeg bezazlenog peckanja...
...svi mi imamo sujetu samo neko normalnu a neko abnormalnu

...ako vas neko pecka a vi uzvratite onda ste u istom ringu i sami ste prihvatili borbu, pa nemate kredibilitet da se zalite...
ukoliko ignorisete osobu sklonu provokacijama i pakosnim komentarima a ta osoba nastavi da vas provocira,
to je onda patoloski slucaj i tog progonitelja treba banovati bez ikakvog polemisanja i pravdanja...
kao kad klepite muvu zunzaru koja vam dosadjuje zujanjem oko glave

a ne davati mu dusevnu hranu i nervirati se zbog njega...
za mene licno takvi tipovi licnosti su nevidljivi i ne obracam paznju na njihove sitne pakosti...neka prde sami sa sobom na promaji...
...znam da je tesko zadovoljiti i dve osobe a kamoli vise njih i posto nemam bolje resenje
niti sam spreman da zauzmem necije mesto u ovom volonterskom poslu...ne osudjujem nikog , nego cekam sledeci zadatak
i cestitam svakome ko se prihvati da radi nesto...za sta nije placen a cenim kritiku samo ako daje bolje resenje...
...idemo dalje...
![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)