Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 08 Jun 2025, 17:02

Autoru Poruka
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 17:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

MeGi je napisao:
Nije dranje ni klanje
vec da neko obrati paznju na taj post

Ja stalno obracam! Nego ,dogovorite se ko ce raditi ,vreme prolazi. [d_coffee.gif]

Poslednji put menjao MARRIIN dana 26 Jan 2013, 17:40, izmenjena samo jedanput

Vrh
debilko
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 17:40
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48

MARRIIN je napisao:
MeGi je napisao:
HAJDE KO ZELI JOS DA VODI NESTO

DE ORGANIZIRAJTE SE LJUDI

MARINE ZELIS LI TI?

[smehsmeh.gif] Moze,al vam diktatura ne gine!

Najebo si ako prihvatiš.
Al ću da te koskiram jbt [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 17:42
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Marine idi na cet nesto sam te pitala...

OK Astra ce odluziti
Boss i Tw
nadam se da ce nastaviti oni.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 18:10
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

eto znaci ja i debilko vodimo.... sta?

On mene a ja njega pod ruku pa ko koga gurne u neku rupu [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

a Marin ce da vodi... ovce ahahahahhahhhhaha

Vrh
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 18:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

*Twilight* je napisao:

On mene a ja njega pod ruku pa ko koga gurne u neku rupu [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Potpisujem! [fljas.gif]

Vrh
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 18:20
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52

*Twilight* je napisao:

nesto mise cini da naslucujem ko ce zavrsiti u rupi!!! [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 18:21
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Vodićemo TW i ja.
Sve prijedloge ubuduće šaljite meni na pp.
Hvala [pozz.gif]

Vrh
klara
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 18:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50

Ne razumem logiku na oslikanima. [smusen.jpg]
Nedelju dana stoji pet slika. Ako je vec dodato tri slike, zasto nisu isle kao br 6, 7 i 8, nego se za vec glasane menjao redni broj...
Mozda nece svi uci za vikend i nece promeniti svoj post sa glasovima...

p.s.
I to nije samo jednom menjano nego dva puta. Sad nema osam slika nego sedam, a neki su mjenjali svoje glasove za OSAM slika....

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 19:04
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

klara je napisao:
Nedelju dana stoji pet slika. Ako je vec dodato tri slike, zasto nisu isle kao br 6, 7 i 8, nego se za vec glasane menjao redni broj...

p.s.
I to nije samo jednom menjano nego dva puta. Sad nema osam slika nego sedam, a neki su mjenjali svoje glasove za OSAM slika....

Ne mogu ti na ovo odgovoriti jer je Boss odustao od vođenja takmičenja.
Ja ću sabrati sve one glasove od ranije...mislim da niko neće biti oštećen...potrudiću se...

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Diskusije na temu 'Takmičenje u...'...  |  Poslato: 26 Jan 2013, 19:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

klara je napisao:

p.s.

Evo odgovora.

Astri sam predložio da se za predloge koje je MeGi ( Passion ) ranije postavila glasa do nedelje 23:00 i da onda idu novi predlozi od ponedeljka. Astra se nije složila sa mnom i njen predlog je bio da se ponovo postave predlozi na svim takmičenjima ( što sam i uradio ). Pogrešio sam što sam menjao redne brojeve i što nisam dodao nove na već postojeće, kao što si i sama napisala.

Zašto su neki predlozi obrisani, pa sad ima 7 slika a bilo je 8, 3 postera a bilo je 4 ?

Boss je napisao:
Pošto je ovde nastala potpuna zbrka posle preuzimanja takmičenja od strane moje malenkosti i nisam dobio sve potrebne informacije na vreme, zamolio bih da mi se jave na pp forumaši/ce koji/e su poslali/e sledeće predloge:

1,2,3 ( Što gluplje to bolje )
3 ( Poster )
3,4,5 ( Fotografija )
2,4 ( Citat )
7 ( Oslikavanje )

Takođe, moguće je da je jedan forumaš slao predloge Passion a zatim Astri nove predloge, pa sad imamo njegova 2 predloga na više takmičenja ( što znači da ću jedan morati da obrišem i da je glasanje već sad neregularno [kasljuc.gif] ). Prepoznaće se, neka se javi na pp.

Passion ne može da se seti ( svega ), ko joj je šta poslao, a ja nisam vidovit. [pardon.gif] Molim za saradnju, da '' preživimo '' nekako ovaj vikend. [kasljuc.gif]

Naravno, čovek se javio i ja sam obrisao ono što je suvišno. Zašto ti nisi mogla ovo da pročitaš ?

Zato što nam debilko na poslednjih 5 stranica kuca 20 postova u kojima nam objašnjava kako se treba ponašati na forumu, koja je uloga moderatora, šta su sevdalinke, traži neko izvinjenje od mene... [pardon.gif]

Tu povremeno uskoči i MARRIN sa kojom '' pametnom '' a Astra kulira li kulira. [pardon.gif] Ja pomenutoj trojci prepuštam takmičenja, bez obzira što će MeGi reći da sam slabić. [kasljuc.gif] Ne sumnjam da će to odraditi kako valja. [m04110.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu