klara je napisao:
Ne razumem logiku na oslikanima.
Nedelju dana stoji pet slika. Ako je vec dodato tri slike, zasto nisu isle kao br 6, 7 i 8, nego se za vec glasane menjao redni broj...
Mozda nece svi uci za vikend i nece promeniti svoj post sa glasovima...
p.s.
I to nije samo jednom menjano nego dva puta. Sad nema osam slika nego sedam, a neki su mjenjali svoje glasove za OSAM slika....
Evo odgovora.
Astri sam predložio da se za predloge koje je MeGi ( Passion ) ranije postavila glasa do nedelje 23:00 i da onda idu novi predlozi od ponedeljka. Astra se nije složila sa mnom i njen predlog je bio da se ponovo postave predlozi na svim takmičenjima ( što sam i uradio ). Pogrešio sam što sam menjao redne brojeve i što nisam dodao nove na već postojeće, kao što si i sama napisala.
Zašto su neki predlozi obrisani, pa sad ima 7 slika a bilo je 8, 3 postera a bilo je 4 ?
Boss je napisao:
Pošto je ovde nastala potpuna zbrka posle preuzimanja takmičenja od strane moje malenkosti i nisam dobio sve potrebne informacije na vreme, zamolio bih da mi se jave na pp forumaši/ce koji/e su poslali/e sledeće predloge:
1,2,3 ( Što gluplje to bolje )
3 ( Poster )
3,4,5 ( Fotografija )
2,4 ( Citat )
7 ( Oslikavanje )
Takođe, moguće je da je jedan forumaš slao predloge Passion a zatim Astri nove predloge, pa sad imamo njegova 2 predloga na više takmičenja ( što znači da ću jedan morati da obrišem i da je glasanje već sad neregularno
). Prepoznaće se, neka se javi na pp.Passion ne može da se seti ( svega ), ko joj je šta poslao, a ja nisam vidovit.
Molim za saradnju, da '' preživimo '' nekako ovaj vikend. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
Naravno, čovek se javio i ja sam obrisao ono što je suvišno. Zašto ti nisi mogla ovo da pročitaš ?
Zato što nam debilko na poslednjih 5 stranica kuca 20 postova u kojima nam objašnjava kako se treba ponašati na forumu, koja je uloga moderatora, šta su sevdalinke, traži neko izvinjenje od mene...
Tu povremeno uskoči i MARRIN sa kojom '' pametnom '' a Astra kulira li kulira.
![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Ja pomenutoj trojci prepuštam takmičenja, bez obzira što će MeGi reći da sam slabić.
![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
Ne sumnjam da će to odraditi kako valja.
![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)