|
Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
 Speak Your Heart
I know what you wanna say , I see the words behind your eyes By the time you show me what you're hiding it won't be no surprise
Why do you keep on whispering Talking with your face turned away You say that love don't come easy for you What makes you think I ain't afraid
Let me in , or let me go It's time you tell me where you're standing baby I won't go down if you say no Just open up your mouth and say it baby
Speak your heart
You used to say , the world goes away when you're with me I don't want to be your reacuring dream Let me out , let me stay after the sun rises I want to be real to you , no more disguises
Let me in , or let me go It's time you tell me where you're standing baby I won't go down if you say no Just open up your mouth and say it baby
Speak your heart
Lizz Wright
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
Twilight, ne zna se koja je od ove dve gore lepša! Bravo!  Nekad sam bila dobra i mlada i poverljiva i puna nada, nekada pre, ti si mi tada reći mog'o beskrajno mnogo, o kako mnogo sa reč i dve. Spokojni bili su dani moji, a ti si srcu mi prvi koji beše drag, pa iza svega što si mi rek'o katkad surovo, kadkad meko, ostao je trag. Sad srce moje bije tiše: već manje volim, a znam više nego pre; već sad mi ne bi reći mog'o onako dosta, onako mnogo sa reč i dve. I kad bi danas prišao meni i hteo reči davno rečeni' buditi draž, u srcu mome šaptao bi neko: da sve što si mi ikada rek'o, bila je laž. Desanka Maksimović
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Закаснио сам, важи Јанин предлог.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Jano hvala ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) trudim se malo ali tebi nisam ni blizu MAD kao i uvek odabir slika VRH!  Sliku sam vec odradila a Jana je postavila VILA Tek pod sanka mehkim krilom Sretô sam se s bajnom vilom I željno je gledah mlad; Miomirom njene kose Moje srce opilo se, I ja sretan bijah tad... Ali, eto, i na javi Bajna mi se vila javi - U oku joj sunčev sjaj. Ti si vila puna milja, Duša ti je od bosilja - Na licu ti blista raj! Aleksa Santic
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nezvani gost – Mira Alečković Zašto si došao, a ja te nisam zvala? Ja nikada ne zovem ljubav, ona mi dođe sama. Nezvani gost donese ponekad više radosti. Zašto si došao, a ja te nisam zvala? I kad te ne zovem, na tebe ipak čekam. Uđi, meni su uvek snovi dragi gosti. Žena je uvek nekog željna i sama. I žena uvek sanja. Uđi; reći će: sanjari. Uđi; reći će: lude. A ima ih koji će reći da smo starinska deca što namerniku s puta iznose hleb i so. A sve je novo u meni… U ove dane snova ja ništa nemam sem želje da život bude dolinom topline ljudske put njihov respleteni kojim dolaziš i ti, nezvani gost.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tražim te
Tražim te u besmislu smislenih odgovora i pitanja. Uhodim snove, proganjam javu. Ispod svakog trena, Unutar svakog kamena, Bojama skrivena, Rečima ne kazana.
Tražim te kao anđela u paklu, I đavola u bezgrešnom raju. Korake, još ne otisnute u vremenu, pratim Pod kapima Božijih suza, Nad suvom naboranom zemljom. Gladan tebe i sit svega drugoga.
Tražim te među grešnicima, svecima, Smrtnicima i među večnima. Zaboravljena i otuđena kriješ se, Ćutiš i gledaš me. . . Kako po očima, srcima i dlanovima nepoznatih ljudi Rovarim i tražim tebe Izgubljenu, neostvarenu, nesavršenu.
Tražim te u životima, životopisima i žitijima. Satkanu od plamena iz grudi, Gde srce, nekada moje a sada tvoje, Gori, pali i rastače dušu.
Tražim te sada, onda i nekada. Bila si, jesi i bićeš jedina koju tražim.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Jana
|
|

rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34 Postovi: 3988
|
I OPET MI DUŠA SVE O TEBI SANJA
I opet mi duša sve o tebi sanja, I kida se srce i za tobom gine, A nevjera tvoja daleko se sklanja, Kao tavni oblak kad sa neba mine.
I opet si meni čista, sjajna, vedra, Iz prizraka tvoga blaženstva me griju, Pa bih opet tebi panuo na njedra I gledô ti oči što se slatko smiju.
Tako vita jela koju munja zgodi Još u nebo gleda i života čeka, I ne misli: nebo da oblake vodi Iz kojih će nova zagrmiti jeka...
Aleksa Šantić
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
PISMO JEDNE ZENE
Koracam bosa tvojim tragom Priljubljujem usne uz tvoju praznu casu U tvom odelu trazim odlutalu toplotu Pogledom doticem sve sto si ti gledao Ispisujem ti ime izgovaram ga tiho Blagosiljem dane kad cuvas svoje zdravlje Ponavljam sve mazne reci koje smo ikad rekli Secam se zaveta tvojih ociju Tvoj se poslednji dodir jos ne odvaja od mene Sa svakim danom se suocavam umorna srca tromih nogu To sto smo razdvojeni pola mi odnosi snage A ostatak mi treba da bi te sacekala.
Kerolin Ris
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
 Ne usudih se Ne usudih se isanjati tebe tvoja krhkost moja krhkost tvoja snaga moja je snaga ne usudih se isanjati tebe samo dotaknuh krhkost u snazi samo dotaknuh snagu u krhkosti Snjezana Jelinić
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Jedan mali cvet - Branko Miljković
Jedan maleni cvet još ni progovorio nije a već je zano sve tajne Sunca i sve što zemlja krije.
Jedan maleni cvet još nije ni prohodo a već je umeo sam da se hrani svetlošću, vazduhom i vodom.
Jedan maleni cvet na zna da čita i piše, al' zna šta je život, šta je cvet, i miriše, miriše.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|