Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 23:39

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 20 Jan 2013, 01:42
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

MeGi je napisao:
ANDJEO82 je napisao:
Onda je bolje da se ponisti takmicenje jer iovako na pojedinim poslatim predlozima ima po dva ista predloga a drugo na temi predloga za Poster nedelje na pojedinim predlozima napisani i Nikovi onih koji su poslali predlog.Zaista neozbiljno i propasce jedna zaista lepa tema.

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Andjele e jesi biser.
Bas mi je drago sto si odvalio ovako nesto , jer si previse imao zamerki na moj rad na takmicenjima,
sad izvoli preuzmi .
P.s. Nadam se da neces imati jos bisera [zenskismeh.gif]

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 20 Jan 2013, 01:48
Korisnikov avatar
Born to die

MeGi je napisao:
MeGi je napisao:
ANDJEO82 je napisao:
Onda je bolje da se ponisti takmicenje jer iovako na pojedinim poslatim predlozima ima po dva ista predloga a drugo na temi predloga za Poster nedelje na pojedinim predlozima napisani i Nikovi onih koji su poslali predlog.Zaista neozbiljno i propasce jedna zaista lepa tema.

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Andjele e jesi biser.
Bas mi je drago sto si odvalio ovako nesto , jer si previse imao zamerki na moj rad na takmicenjima,
sad izvoli preuzmi .

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif]

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [plezisee.gif] [plezisee.gif] [pacov.gif]

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 20 Jan 2013, 17:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43

Posto sam tek sada video sve sto si napisala,zaista mi te je zao jer vidim da si Pukla Sestro.

Slobodno Montiraj moje pisanje a koje je Netacno jer mi nesmeta i samo mogu reci da mi te je zaista Žao.... [pod.gif] [pivo.gif]

Totalno si Pukla...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 20 Jan 2013, 17:35
Korisnikov avatar
Born to die

ANDJEO82 je napisao:
Posto sam tek sada video sve sto si napisala,zaista mi te je zao jer vidim da si Pukla Sestro.

Slobodno Montiraj moje pisanje a koje je Netacno jer mi nesmeta i samo mogu reci da mi te je zaista Žao.... [pod.gif] [pivo.gif]

Totalno si Pukla...

[smusen.jpg] [krstise.gif]

MeGi je napisao:
Ovde smeju pisati samo najhrabriji [zenskismeh.gif]

Prepricajte vase blamove,odvale,bisere ili tudje sto iz RL, pa tako i sa foruma...
Mislim da svako ima nesto u isto vreme smjesno a i za- u zemlju propasti [zenskismeh.gif]

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 20 Jan 2013, 17:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Slika

Imas dve pa ako jednu polomis imas rezervu da i dalje ZVEČIŠ

[pivo.gif] [pod.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 20 Jan 2013, 22:59
Korisnikov avatar
Born to die

MeGi je napisao:
ANDJEO82 je napisao:

Andjele e jesi biser.
sad izvoli preuzmi .

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Slika

I po tvom Twilight se potpisala da je napravila ona ovaj poster [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
[cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif]

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 21 Jan 2013, 11:17
Korisnikov avatar
rang
rang

MeGi je napisao:
MeGi je napisao:
ANDJEO82 je napisao:

Andjele e jesi biser.
sad izvoli preuzmi .

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

Slika

I po tvom Twilight se potpisala da je napravila ona ovaj poster [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
[cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif] [cepanje.gif]

Pa zar i sama nevidis da vise nisi tako zanimljiva sa tim tvojim postovima,zasto stalno kukas i potenciras da sam samo ja imao zamerke na tvoje Propuste i greske koje si pravila? Vrati se unazad i sve lepo procitaj ko je imao primedbe na tvoj nacin rada i greske koje si pravila.
Ali tvoja Zloba koje si puna i misljenje da sam ti samo ja jedini razlog za sve Greske i Propuste ti se mogu samo napraviti jos gore nego sto i sama mislis.Adminu foruma sam dao rec da cu preci i da necu ozbiljno shvatiti tvoje Vredjanje koje si javno napisala,smtrajuci da su izrecene u afektu,ali za sva ona poredjenja vezana za Moju Veroispovest i druge uvredljive nazive koje si upotrebila , necu tolerisati i znaj da cu sve tvoje reci poslati Administraciji Domena na kome se ovaj sajt nalazi kao i Administraciji Googla...

Jos nesto bih te zamolio i upozorio da u nasu rasparavu NE Pominjes ili Citiras Ime Moderatora sa Nikom ,,Twilight,, jer njen Nik nisam nijednom recenicom pomenuo...Hvala ..

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 21 Jan 2013, 16:05
Korisnikov avatar
Born to die

Pa zar i sama nevidis da vise nisi tako zanimljiva sa tim tvojim postovima,zasto stalno kukas i potenciras da sam samo ja imao zamerke na tvoje Propuste i greske koje si pravila? Vrati se unazad i sve lepo procitaj ko je imao primedbe na tvoj nacin rada i greske koje si pravila.
Ali tvoja Zloba koje si puna i misljenje da sam ti samo ja jedini razlog za sve Greske i Propuste ti se mogu samo napraviti jos gore nego sto i sama mislis.Adminu foruma sam dao rec da cu preci i da necu ozbiljno shvatiti tvoje Vredjanje koje si javno napisala,smtrajuci da su izrecene u afektu,ali za sva ona poredjenja vezana za Moju Veroispovest i druge uvredljive nazive koje si upotrebila , necu tolerisati i znaj da cu sve tvoje reci poslati Administraciji Domena na kome se ovaj sajt nalazi kao i Administraciji Googla...

Jos nesto bih te zamolio i upozorio da u nasu rasparavu NE Pominjes ili Citiras Ime Moderatora sa Nikom ,,Twilight,, jer njen Nik nisam nijednom recenicom pomenuo...Hvala ..[/quote]

1. Nisam ostavila takmicenje zbog tebe ili nekog drugog, nego zbog sebe!
2. Niko drugi nije imao zamerke na moj rad, jer se svima svidelo kako sam ja to radila. Dobijala sam samo pohvale.
3. Nisam zlobna, nego si mi ti preduhovit.
4. Nisam nikog vredjala, to stos i ti mrgud pa sve shvatas ozbiljno (kao i takmicenje previse preozbiljno) je tvoj problem.
5. Ti si mene uvredio , rekao si mi da sam nepismena, TI?????? Koji je NE VIDIS napisao zajedno?
6. Sto sta bih ti napisala , ne zato sto se plasim tvojih pretnji koje su mi presmjesne, vec suzdrzacu se samo zbog Senke

p.s. Smijem li ti reci da si dosaadan?
Ako smijem kazem ti
a ako ne smijem povlacim rijec samo da me ne prijavis!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 21 Jan 2013, 16:54
Korisnikov avatar
Born to die

Slika

Poslednji put menjao MeGi dana 21 Jan 2013, 17:03, izmenjena samo jedanput

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Blamovi -biseri-najvece odvale....  |  Poslato: 21 Jan 2013, 16:58
Korisnikov avatar
Born to die

Nemoj da ti padne na pamet da mi citiras odavde post kod TW na forum,
i da mi to saljes na pp,
je l ti jasno!
Svoje pretnje, zadrzi za sebe!
A mozes da me tuzis kod Tomislava Nikolica,mozda te i saslusa!

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu