Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Dopunite vasu karticu u roku od 5 dana inace ce biti iskljucena ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
casual je napisao: Bozicne cestitke ali bar petnaestak "da zivis dugo kao krkobabic, da se zaljubis kao mrkonjic..." kakva glupa fora, lebe mekaniiiiiii... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
*Twilight* je napisao: Dopunite vasu karticu u roku od 5 dana inace ce biti iskljucena ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ovo se zove redovna uplata! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Kada ponoć stari sat objavi, Digni čašu i svima nazdravi, Poželi nam zdravlje i veselje, I da Bog nam ispuni sve želje.
U Prištini Dragačevska truba, Ameriku da pokori Kuba, Da Evropa gazi korak ruski, Svi Englezi da govore srpski.
A da Papa s tri prsta se krsti, sve dok Putin gasa im ne pusti, Beli Oro da razvije krila, Crna Gora da otera Mila.
Neka ječe zvona starostavna Srećna Nova Pravoslavna
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Vas verifikacioni kod je....... ![[fljas.gif] [fljas.gif]](./images/smilies/fljas.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
SHE je napisao: oces li skoro Hahaha ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) I sta si odgovorila?? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mama-sk ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Volim te-tvoja Dejana! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Poster nedelje ti je extra.