Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Jul 2025, 18:57

Autoru Poruka
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 10:38
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

СРЕЋАН РОЂЕНДАН

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 12:14
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Hvala vam PUUUUUNOOOOOOOOOOOOOOOOO..ljubim vas

Dajte case.... [001_smile.gif]

Slika

Vrh
Jana
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 14:27
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 01:34

Slika

Vrh
Bubi
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 15:15
Korisnikov avatar
Black Woman

Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20

[darovi3.gif]

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 15:28
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Vidi ova mala ima rodjendan...cudo se ne zoves Novka ;)
a Julia....to radi Nove godine po Julijanskom kalendaru..priznaj, kakvi Romeo i Julia hehe.

Ja sam kao i ti po pitanju ovih slika, tako da znam da ce tebi ova slova puno bolje 'leci'.
Sta da ti pricam kad sve znas ... nije ovo onaj narodnjak hahah...a ni rastanak nas.
Zelim ti svega pomalo....zdravlja bas u izobilju, a ostalo pomalo...ne valja kad covjek ima previse, onda se uobrazi i izgubi one bitne osjecaje i postane megaloman i nikad mu dosta.
U ovoj godini ti zelim dobrih provoda, lijepih putovanja, super klope u kojoj ces da uzivas, pica koje obozavas,
prijatelje koji ce da te puno nasmijavaju i drze u dobrom mood-u, finih poklona, puno hot dogova i kebaba,
malo gaziranog pica, malo manje cigara..puno prijedjenih kilometara, lijepih snova i puno muskaraca u lila kosulji u tvojim snovima, a opet puno muskaraca u crnim kosuljama u reali...zelim ti za promjenu jednog polarog medvjeda, dosta si bila vezana za klokana...a i onako se cine poglupa zivotinja hahaha, dosta zestokih pica, pivskih festivala i dobrih koncerata...zelim ti da ti i u ovoj rodjendanskoj godini sise dobro stoje kao i u ovoj prosloj, bez ikakvih promjena i opustanja....odlazak na more ove godine obavezno, da upoznas nekog Rusa ali ne smije biti star jer ti ne volis starije previse..ono 5 godina max, ali ja bih jos vise zeljela da upoznas nekog mladjeg..da te podere ko beba zvecku ili ko svinja dzak sto bi rek'o Zoco....Hajde u ovoj godini da upoznas jos dvoje forumasa koje zelis..dvoje je dosta i previse....Da si cesce ovdje s nama, da nas uveseljavas pjesmicama i svojim ponekad nebuloznim zbunjenim pitanjima...da ti neko pokloni zbog toga knjigu 1000 ZASTO 1000 ZATO, da odes kod komsije i da mu kazes sve so ti je na dusi, da ti sef dadne povisicu jer sve ovo treba nekako i platiti..zato neka bude punoooo para.

Eto....nista puno, sve sitnice uglavnom, osim onog Rusa...njega ti prizeljkujem krupnog :D

SRETAN TI RODJENDAN RAKELaaaaaaaaaaaaa..... Ljubac ko kuca [ccc3.gif]

Vrh
ANDJEO82
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 15:41
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 23 Sep 2012, 18:43

Slika

Slika

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 16:18
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

rakelice srećice sretan roćkas

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 17:20
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
Vidi ova mala ima rodjendan...cudo se ne zoves Novka ;)
a Julia....to radi Nove godine po Julijanskom kalendaru..priznaj, kakvi Romeo i Julia hehe.

Ja sam kao i ti po pitanju ovih slika, tako da znam da ce tebi ova slova puno bolje 'leci'.
Sta da ti pricam kad sve znas ... nije ovo onaj narodnjak hahah...a ni rastanak nas.
Zelim ti svega pomalo....zdravlja bas u izobilju, a ostalo pomalo...ne valja kad covjek ima previse, onda se uobrazi i izgubi one bitne osjecaje i postane megaloman i nikad mu dosta.
U ovoj godini ti zelim dobrih provoda, lijepih putovanja, super klope u kojoj ces da uzivas, pica koje obozavas,
prijatelje koji ce da te puno nasmijavaju i drze u dobrom mood-u, finih poklona, puno hot dogova i kebaba,
malo gaziranog pica, malo manje cigara..puno prijedjenih kilometara, lijepih snova i puno muskaraca u lila kosulji u tvojim snovima, a opet puno muskaraca u crnim kosuljama u reali...zelim ti za promjenu jednog polarog medvjeda, dosta si bila vezana za klokana...a i onako se cine poglupa zivotinja hahaha, dosta zestokih pica, pivskih festivala i dobrih koncerata...zelim ti da ti i u ovoj rodjendanskoj godini sise dobro stoje kao i u ovoj prosloj, bez ikakvih promjena i opustanja....odlazak na more ove godine obavezno, da upoznas nekog Rusa ali ne smije biti star jer ti ne volis starije previse..ono 5 godina max, ali ja bih jos vise zeljela da upoznas nekog mladjeg..da te podere ko beba zvecku ili ko svinja dzak sto bi rek'o Zoco....Hajde u ovoj godini da upoznas jos dvoje forumasa koje zelis..dvoje je dosta i previse....Da si cesce ovdje s nama, da nas uveseljavas pjesmicama i svojim ponekad nebuloznim zbunjenim pitanjima...da ti neko pokloni zbog toga knjigu 1000 ZASTO 1000 ZATO, da odes kod komsije i da mu kazes sve so ti je na dusi, da ti sef dadne povisicu jer sve ovo treba nekako i platiti..zato neka bude punoooo para.

Eto....nista puno, sve sitnice uglavnom, osim onog Rusa...njega ti prizeljkujem krupnog :D

SRETAN TI RODJENDAN RAKELaaaaaaaaaaaaa..... Ljubac ko kuca [ccc3.gif]

MOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII... [iloveyou.gif] [iloveyou.gif] [iloveyou.gif]
HVALA PUNO PUNO PUNO...NASMEJALA SI ME... [ccc3.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Julia  |  Poslato: 14 Jan 2013, 17:21
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Jano, Bubi ,Andjeo.... [ccc3.gif] [ccc3.gif]
hvala puunoooooooooooooooo...ljubim vas