|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
[center]Dodji... Jos jednom samo... i zaplovi morem moje ljubavi uroni u dubine moga srca, u riznici blaga jos tvoj lik svetli a ono jos za tebe kuca...
Dodji... jos jednom samo... Nasloni glavu na jastuk mojih zelja, utoni u obrise mojih snova, jos samo jednom da ti se predam, dok radjaju se neka jutra nova...
Dodji...Jos jednom samo.... [/center]
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 21 Jan 2014, 13:38, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Ako te slucajno nekad...dok hitrim korakom zuris napred, ipak stignu secanja...ako te uhvate za ruku i ne daju da nastavis dalje..potrazi me..naci ces me tamo gde si me i ostavio..tamo na granici nada i besmisla..tamo gde je samo jedan korak potreban..da padnem na dno..ili vinem se do vrha..A ja..ja nepomicno i dalje stojim..i cekam...da me potrazis..Da me pogledom, cuteci zamolis da ti oprostim..I oprostila sam ti...Ali te ipak cekam da ti to i kazem..Da,Tebi je sve oprosteno..kreni dalje..oslobodjen svega sto te na mene podseca..I pustice te secanja ..a ti slobodno i smelo nastavi svoj put....tada cu nastaviti i ja...Hocu, samo cekam da ti to i kazem...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 22 Dec 2012, 03:20, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Maskenbal...
..Ja i Ti...Sreli smo se na jednom "maskenbalu"...Zivot je bio organizator....Bio si maskiran u Princa-junaka..a ja samo jedna obicna "zaba"...I mnogo mi se svidela tvoja maska..Toliko, da sam na tren poverovala da si se maskirao u samoga sebe..i falio je jedan iskreni poljubac da strgnem sa sebe svoju masku i postanem samo tvoja princeza...Da ...falio je..Ali maskenbal je prekinut..maske su pale...Pobegao si pre nego sto sam uspela da vidim tvoje pravo lice...Cega se bojis , Prince moj...?Sebe....ljubavi..?Ali znas,koliko god bezao...moja misao ce te pratiti..i znaj da ma gde bio..negde daleko neko te voli...JA....nicija princeza....
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
...Pozeleo si mi da u Novu Godinu udjem sa osmehom na usnama..I usla sam.Nasmejana,vesela,puna ocekivanja i nada..Dok mi je do usiju dopiralo ono poznato odbrojavanje "deset, dvevet , osam, sedam...." a napolju sve prstalo od vatrometa, petardi i baklji, ljudi oko mene su se smejali ushiceni i srecni, kao da ce sa starom godinom nestatisve ono sto nas je mucilo, proganjalo, cinilo nesrecnim i tuznima...Mozda i hoce,kazem sama sebi, pa se kao davljenik za slamku i ja hvatam za tu Novu godinu...Mozda ce sutra sve biti lepse i bolje..I smejem, se, radujem..Odbrojavanje je zavrseno..Na satu je 00:00...Dodje jos jedna Nova godina..A ja u njoj nasmejana..Bas onako kako si mi pozeleo..Oko mene svi se grle i ljube, lete cestitke i najlepse zelje..Stapam se sa okolinom..Zelim drugima sve ono sto i sebi zelim..Sa osmehom na usnama, otvaram vrata, izlalizm napolje..pogleda uproth gore u nebo..i na tren zajedno sa svojim mislima otplovih negde...tamo daleko..I jedna tanana za druge nevidljiva senka, prelete mi preko lica...Ne,odmahujem glavom....Spustam pogled, u daljini gledam sjajni vatromet sto para nebo..Necu...necu biti tuzna, ne nocas..Sutra cu pustiti svoje misli ,neka lutaju slobodno kuda zele, a nocas cu ih ostaviti tamo u najudaljenijem delu moga srca,zakljucane i skrivene i od same sebe..Jer nocas je Nova Godina..i ja cu biti srecna i nasmejana..Tako si ti zeleo..A ja sam tu da ispunim svaku tvoju zelju....
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ti se jos nisi resila svojih utvara, nisi znaci spremna za mene
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: ti se jos nisi resila svojih utvara, nisi znaci spremna za mene ccc..ti si bre jedina utvara.koja me proganja.. hehhehhe Salim se..Djes ti Trile..nema te 100 godina..Cujem pricaju da si bio na Fruskoj Gori ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Jos uvek.... ponekad ,onako nesvesno, nenamerno pozelim..Pozelim da vratim vreme,da premotam kazaljke, obrisem sve one vec prekrizane datume, da se vratim na ono isto, staro mesto i da me opet pronadjes .Da,pozelim ponekad..Ma lazem,pozelim cesto..Toliko cesto da mi je to poslednja misao u svakoj zavrsenoj veceri, i u radjanju svakog novog dana. Oh kako pozelim u ovom lutanju bez tebe..bez nas.. da se spakujem u jedan paketic i posaljem ti se ..da me imas..Preporuceno..A kada ti paketic dostave , i svojom rukom potpises da si ga primio...da odvezes zutu masnicu sa njega..pokidas onaj srevrni papir u koji je upakovan..da ga otvoris...i da me uzmes..Polako....deo po deo...celu...i zauvek...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|