Autoru |
Poruka |
Leyla
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jan 2013, 16:23 Postovi: 1682
|
MARRIIN je napisao: Leyla je napisao: 80 PILETINA ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Hahaha,pitanje je glasilo kada je umro Tito ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: eto Leyla, sve je jasno mala je još neubrani cvijetak jbt kako imas pogresno misljenje Lejka znas mene su kasnije upisali u knjigu rodjenih jer mi se keva porodila u shtali
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
pogresili su samo za 30 godina moji mene jos nisu upisali u knjigu rodjenih nemaju vremena i dalje se svadjaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Leyla je napisao: pogresili su samo za 30 godina moji mene jos nisu upisali u knjigu rodjenih nemaju vremena i dalje se svadjaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Moji su se svadjali samo kako ce ime dati tata hteo da se zovem Violeta (ju ju sva sreca pa se ne zovem,onda bi me svi zezali violeta striptizeta) a mama htela da se zovem Julishka (al tata nije dao zbog price Ive aNDRICA , gdje se kokoska zvala Julishka) Prijavili su me u knjigu rodjenih 5 godina poslije....fakticki sam mladja 5 godina nego sto jesam al izgledam mladja 10 godina
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa da visoka sam metar i zelja da porastem Al" radila sma fejs lifting samo bre na vratu se vide bore vrat godine odaje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
o Bože uzmi me 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pobjegao Picard
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard je napisao: o Bože uzmi me  a tuuuu siiii  Sto da te uzme, ti si mlad nisi za bacit preko ograde Dodji da te pomazi tetka
|
|
|
|
|
Leyla
|
|

rang

|
|