|
Prijateljstvo između muškarca i žene?
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sto se tackas jeb...te Ttito Ja tebi jesam prijatelj jer vidis da ti dozvoljavam da se istresas na moj nick
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Uvek, vise imam prijatelja muskih nego zenskih
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Prava iskrena prijateljstva koja datiraju još iz detinjstva,samo u takva verujem. Prijateljstva sklopljena mnogo kasnije za mene nisu prava jer uvek jedno ima neku emociju,misao ili je bar nekad pomislilo sta bi bilo kad bi bilo,to druga strana ne zna. Obicno su to muskarci,koji se prilagodjavaju na sve misleci u sebi da ce mozda nekad,tamo,jednom biti sa njom. Kod žena je to redje.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
LaYa je napisao: Prava iskrena prijateljstva koja datiraju još iz detinjstva,samo u takva verujem. Prijateljstva sklopljena mnogo kasnije za mene nisu prava jer uvek jedno ima neku emociju,misao ili je bar nekad pomislilo sta bi bilo kad bi bilo,to druga strana ne zna. Obicno su to muskarci,koji se prilagodjavaju na sve misleci u sebi da ce mozda nekad,tamo,jednom biti sa njom. Kod žena je to redje. U jbt ja nisam razmisljala ovako ... sad kada sam procitala ovo tvoje verujem da ima toga itekako
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja gajim prijateljstva iz detinjstva, veoma volim dečake,sad već muškarce sa kojima sam odrasla,sa kojima sam delila sve,i dobro i lose,spaval na ramenu bez trunke neke loše pomisli,koji me gledaju kao sestru od samog početka. Sve ostale muške prijatelje,stečene u kasnijem periodu mog života gledam sa zadrškom,iako ja znam sta mislim i osećam nekako nisam nikad na čisto u vezi njih,mošda i jeste to čisto al iz nekih ne samo mojih iskustva ne problišavam se previše. Mošemo mi da se družimo,pijemo kafe,izlazimo,čak i da mi se povere i izjadaju,al ta neka granica je povučena pre nego sa prijateljima iz detinjstva.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
sve si u pravu ... imam novih poznanstva, traju godinama ali se nevidjamo tako cesto dok ona iz detinjstva imam dosta... u kraju gde zivim svi smo tu 30+ godina, vise kao porodica, odrastali zajedno a sad nam deca odrastaju zajedno. Mozda zato nisam razmisljala na takav nacin jer se ne susrecem sa tim cesto.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Dovoljno je samo jedno takvo iskustvo,ne mora biti tvoje,ja nisam imala,al sam osetila da to nekako nije prijateljstvo na koje ja mislim i sve gledas sa zadrskom,možda čak i nekog ko bi ti bio pravi prijatelj,kao neko iz detinjstva,mada nesto u to ne verujem.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
ja sam sve kontala da nova prijateljstva iliti drugarstva da kada dodje do toga.. ono naziri su neke zelje za nesto vise.. ti lepo objasnis da nisi za takvu igru i tu prestane sve ... nastavljas druzenje, bez mogucnosti da ce kasnije biti nesto. Ocigledno da gresim.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
E pa da,tako i ja mislim,al nekako mi se cini da onda ta strana koja je mozda i zelela vise se udaljava,jesmo mi drugari al to vise nije to.
ima tu toliko varijacija i sve je individualno da možemo na tu temu 2 jutra i 3 sutra
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
LaYa je napisao: E pa da,tako i ja mislim,al nekako mi se cini da onda ta strana koja je mozda i zelela vise se udaljava,jesmo mi drugari al to vise nije to.
ima tu toliko varijacija i sve je individualno da možemo na tu temu 2 jutra i 3 sutra Bravo, ima ovoga
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 30 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|