Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 17:53

Prijateljstvo između muškarca i žene?  
1.Moguce je, ima dosta zensko-muskih prijateljstava 33% 6  33% 
2.Ne, uvek se neko zaljubi 28% 5  28% 
3.Mozda, ako se poznaju od detinjstva 39% 7  39% 
Ukupno glasova : 18

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 05 Jan 2013, 22:27
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Sto se tackas jeb...te Ttito [zenskismeh.gif]
Ja tebi jesam prijatelj jer vidis da ti dozvoljavam da se istresas na moj nick

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 11:09
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Uvek, vise imam prijatelja muskih nego zenskih

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 11:57
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

Prava iskrena prijateljstva koja datiraju još iz detinjstva,samo u takva verujem. Prijateljstva sklopljena mnogo kasnije za mene nisu prava jer uvek jedno ima neku emociju,misao ili je bar nekad pomislilo sta bi bilo kad bi bilo,to druga strana ne zna. Obicno su to muskarci,koji se prilagodjavaju na sve misleci u sebi da ce mozda nekad,tamo,jednom biti sa njom. Kod žena je to redje.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 12:07
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

LaYa je napisao:
Prava iskrena prijateljstva koja datiraju još iz detinjstva,samo u takva verujem. Prijateljstva sklopljena mnogo kasnije za mene nisu prava jer uvek jedno ima neku emociju,misao ili je bar nekad pomislilo sta bi bilo kad bi bilo,to druga strana ne zna. Obicno su to muskarci,koji se prilagodjavaju na sve misleci u sebi da ce mozda nekad,tamo,jednom biti sa njom. Kod žena je to redje.

U jbt ja nisam razmisljala ovako ...
sad kada sam procitala ovo tvoje verujem da ima toga itekako

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 12:13
Korisnikov avatar
Laki

ja gajim prijateljstva iz detinjstva,
veoma volim dečake,sad već muškarce sa kojima sam odrasla,sa kojima sam delila sve,i dobro i lose,spaval na ramenu bez trunke neke loše pomisli,koji me gledaju kao sestru od samog početka. Sve ostale muške prijatelje,stečene u kasnijem periodu mog života gledam sa zadrškom,iako ja znam sta mislim i osećam nekako nisam nikad na čisto u vezi njih,mošda i jeste to čisto al iz nekih ne samo mojih iskustva ne problišavam se previše. Mošemo mi da se družimo,pijemo kafe,izlazimo,čak i da mi se povere i izjadaju,al ta neka granica je povučena pre nego sa prijateljima iz detinjstva.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 12:31
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

sve si u pravu ...
imam novih poznanstva, traju godinama ali se nevidjamo tako cesto dok ona iz detinjstva imam dosta...
u kraju gde zivim svi smo tu 30+ godina, vise kao porodica, odrastali zajedno a sad nam deca odrastaju zajedno.
Mozda zato nisam razmisljala na takav nacin jer se ne susrecem sa tim cesto.

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 12:35
Korisnikov avatar
Laki

Dovoljno je samo jedno takvo iskustvo,ne mora biti tvoje,ja nisam imala,al sam osetila da to nekako nije prijateljstvo na koje ja mislim i sve gledas sa zadrskom,možda čak i nekog ko bi ti bio pravi prijatelj,kao neko iz detinjstva,mada nesto u to ne verujem.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 12:43
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

ja sam sve kontala da nova prijateljstva iliti drugarstva da kada dodje do toga.. ono naziri su neke zelje za nesto vise.. ti lepo objasnis da nisi za takvu igru i tu prestane sve ... nastavljas druzenje, bez mogucnosti da ce kasnije biti nesto.
Ocigledno da gresim.

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 12:49
Korisnikov avatar
Laki

E pa da,tako i ja mislim,al nekako mi se cini da onda ta strana koja je mozda i zelela vise se udaljava,jesmo mi drugari al to vise nije to.

ima tu toliko varijacija i sve je individualno da možemo na tu temu 2 jutra i 3 sutra

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Prijateljstvo između muškarca i žene  |  Poslato: 09 Jan 2013, 12:57
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

LaYa je napisao:
E pa da,tako i ja mislim,al nekako mi se cini da onda ta strana koja je mozda i zelela vise se udaljava,jesmo mi drugari al to vise nije to.

ima tu toliko varijacija i sve je individualno da možemo na tu temu 2 jutra i 3 sutra

Bravo, ima ovoga

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu