|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Znaci Pitt ti uvek moras da pises gluposti I moj tata nije stari! I ne bi vas primio. Jok mladi je,zasto nas nebi primio,molit cu lijepo?????????????
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zasto? Mnogo je razloga al ako ti ispisem naljutices se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Zasto? Mnogo je razloga al ako ti ispisem naljutices se ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Samo ti napisi slobodno,nema ljutnje,pa zar tako dode lijep momak u prosnju,i da ga se ne primi,nemogu vjerovat'!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Tebi je u krvi da zezas druge, pa recimo imam tek 23. godine, nisam zavrsila fax, nemam jos posao a jos ni ne planiram da se udajem. Dakle ne smaraj me sa tim, jer ja sebe jos uvek vidim kao nezrelo dete , kontas nisam bas u glavi cista ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Tebi je u krvi da zezas druge, pa recimo imam tek 23. godine, nisam zavrsila fax, nemam jos posao a jos ni ne planiram da se udajem. Dakle ne smaraj me sa tim, jer ja sebe jos uvek vidim kao nezrelo dete , kontas nisam bas u glavi cista ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Dobro de sad,ali,draga moja,ljubav rusi sve,kao sto i sama znas,i uopce ne sumnjam da su ti roditelji dobri ljudi,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
To mozda kod tebe rusi sve vidim da ti polako i pamet rusi, zato klekni vise i izvadi prsten svojoj dragoj, dok te ne srusi skroz Jesu,jesu....zato sam i ja ------> ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: To mozda kod tebe rusi sve vidim da ti polako i pamet rusi, zato klekni vise i izvadi prsten svojoj dragoj, dok te ne srusi skroz Jesu,jesu....zato sam i ja ------> ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Hahahaha,imam prsten kojoj da dam,samo cekam,,,hihihih,nemoze se kontra ljubavi,sjecas se kako si vikala kako ti neces ovo,neces ono,a pogoditi strelica ravno ,,,,u srce,i jednostavno to je tako,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nisam zaljubljena niti imam ljubavi a i kad jesam mogu protiv.
Brate mili tebi je stvarno vreme. Nemoj da cekas da ti ne bi otisle sve i na kraju ostao sam.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nisam zaljubljena niti imam ljubavi a i kad jesam mogu protiv.
Brate mili tebi je stvarno vreme. Nemoj da cekas da ti ne bi otisle sve i na kraju ostao sam. Hihihihih,sorry ucinilomi se da si zaljubljena,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I od koje zenske to gledas profil? Jesam ti rekla da se manes virtuelnih ljubavi i da udicu bacis u reali ajde Boze dragi poslusaj rodicu bar jednom u zivotu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 47 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|