Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne ne volim velike grudi ja bih i svoje smanjila 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Ne ne volim velike grudi ja bih i svoje smanjila  moje nisu velike... i sto onda mislis na njih....aaaaaaaaaa ps..salim se Megi...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma znam da se salis ne moras naglasavati  Jook i nisu brateee 5ice ti bi izgleda 10ke 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Ma znam da se salis ne moras naglasavati  Jook i nisu brateee 5ice ti bi izgleda 10ke  ma nisu bre Megi..cini ti se...a ne bih ja nista ni smanjivala ni povecavala..kako je Bog dao..jedino..ako nekad izmisle silikonski mozak ..ono za povecanje umnih sposobnosti..o tome bih razmislila... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: Ma znam da se salis ne moras naglasavati  Jook i nisu brateee 5ice ti bi izgleda 10ke  ma nisu bre Megi..cini ti se...a ne bih ja nista ni smanjivala ni povecavala..kako je Bog dao..jedino..ako nekad izmisle silikonski mozak ..ono za povecanje umnih sposobnosti..o tome bih razmislila... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) uh, nedobog što više znaš to je gore
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Pomislim..na san...  i na to kako je ovaj Picard u snu prava konzerva...a ovamo proziva Megi hahhahhahahahahahaha
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
nisam ja konzervativan, samo sam slabo dostupan 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
jaooooooo..ma ajdeeeee...ne ne...ja pricam o svom snu...Lako dostupan..al slaba vajda... hahhahahahahahhaha
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
e pa sad sam se izgubio čardak ni na nebu ni na zemlji
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: e pa sad sam se izgubio čardak ni na nebu ni na zemlji gde si se izgubio..da ti pomognemo da se pronadjes.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|