Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ma da a ne znaju ni ono što bi trebali da znaju, odnosno znaju ono što ne treba da ne znaju, i ne znaju ono što svi znaju, a ne treba da znaju,.........a opet, .......ne znaju. Mada, možda, ali ipak, .....znaju da ne znaju, ali...... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Okano
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:57 Postovi: 3122
|
Mozillom , tacno mi dodje da odlepim .Pre neki dan sve mi nestalo , pa sta god instalirala nije bilo ni video , ni slika , aman nista ...danima nistaaaaaaaaa onda danas opet udjem i sve je u najboljem redu .Kao da nije ni bilo problema ...a da ne spominjem da sam sve linkove prebacila na Maxthon ....e sad sam se opsela i to zestoko
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Miso i dalje u cuzu..pa do kada..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Opsednuta sam komsilukom ...posebno ovim od gore sto je nervozan i lupka po stolu brez prestanka ahahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
opsednut sam komsinicom...i njenom kapi cicom...lepa crvena ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
opsednuta sam sve vise s pogledom komsije ....cudno li me gleda ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Opsednut sam ..da komsinica ne stoji bosa.. moze navuci s nogu..
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
khmmm vrti mi se nesto u glavici ispod kapice ....ono jel svaki macor ima mekanu dlakicu ili mi se cini samo zbog slikice ? ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
komsinice..ne prevari se,mekana je samo dlaka..haha
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
mmm je napisao: komsinice..ne prevari se,mekana je samo dlaka..haha primljeno k znanju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|