Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 22:29

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 22 Maj 2012, 12:13
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Pa niko ni ne trazi da bude u jednoj recenici.....a i ako odgovor nije jasan DA ili NE, onda se ocekuje i barem 4ipo recenice :D

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 22 Maj 2012, 12:18
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Uz svo duzno postovanje prema tebi, znas da me mrzi da seminarisem sirokim narodnim masama. A ti ostajes za cetiri oka [daj pivo.gif]

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 29 Maj 2012, 12:58
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Naravno, jer pre svega pored sebe sam uvek imala nekog ko je slican meni.
Ja ne mogu da zamislim da sa nekim delim postelju, poljubac i reci neznosti a posle toga ga pljunem ili izbegavam.
To bi znacilo da se sebe gadim i svojih postupaka.
Naravno da ostajemo drugovi, nevidjamo se cesto ali ako nam se putevi susretnu
ili ako mozemo jedan drugom pomoci .... UVEK popiti kafu, ispricati se i ako moze pomoci se u zivotu.

Vrh
SJAJNA
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 29 Maj 2012, 13:55
Korisnikov avatar
Angel with two faces
Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52

Komsinica je napisao:

Sjajna,
mozda ti se to desava zasto sto svesno, ili mozda nesvesno flertujes, pa se ti muskarci prilepe, a onda kuku and lele. Pokusaj da pronadjes problem u sebi, jer da odmah na pocetku postavis pricu kako treba, ne bi se oni lepili i kacili, a ti pitala zasto je to tako. Sigurno da ti prija paznja, a onda kada se prime, rasturis mozda i nesto sto bi bilo dobro druzenje. Zene su cudo.

Ja nemam problem :| jedina ,,greška,,je možda to što sam ljubazna,što smatram ,,opštom,, kulturom,pa se možda shvati pogrešno :|
Ali...to nije MOJ problem.
Jako sam duhovita i zabavna u privatnom životu,mislim da je to ,,okidač,, ali-to sam ja...ništa više,ništa manje...

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 29 Maj 2012, 14:25
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Ma ima tu neka fora, veruj mi. Ne ide to prilepljivanje tek tako. Povod sigurno postoji. Ukoliko ti smeta tolika doza paznje i nasrtanja, moraces da ustanovis o cemu se radi i to ispravis. Vidi... svi smo mi duhoviti i zabavni na svoj nacin (osim ostrokondjavih), ali se zna kako se postavlja gard, kada i u kojim prilikama ;) naravno ukoliko zelis da svakog postavis tamo gde mu je mesto.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 29 Maj 2012, 14:35
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Dobro, malo ste skrenule s teme....
U svakom slucaju istina je da zena uglavnom diktira u kojem ce se smijeru razvijati neki odnos. Pogresni znakovi sa nase zenske strane su dosta puta nesvjesni jer smo dosta opustenije i prirodnijeg ponasanja....Naravno ne generaliziram, uvijek imamo izuzetaka na svakoj strani.
I u vecini slucajeva koje si ti Sjajna pominjala je zena ipak bila ta koja je dala povod...svjesno ili nesvjesno ne bih u detalje.

Ovo sto je Twilight napisala je ok, ali to nije prijateljstvo...to su poznanstva....Ne mislim ni ja da cu sada s nekim s kime sam provela jedno znacajno vrijeme pljuvati po njemu, i do sada to nikada nisam radila niti mislim da hocu...sto takodjer ima veze s onim kako se postavis.
Ali kako rece...posto je zena ta koja dirigira smijer odnosa, moze li se poslije takve ljubavi, nastaviti odnos ali samo u nekom prijateljskom tonu....kao i sa svakim drugim prijateljem s kojim niste imali sexulani odnos....
Ja mislim da ne moze....poznanici DA, povremeno popiti pice u istom drustvu DA....ali druziti se sami, savjetovati jedno drugo, odrzavati kontakt skoro pa svakodnevni ...NE.

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 29 Maj 2012, 16:42
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Kao sto rekoh = moze.
Naravno, takav momenat ne mozes da dozvolis u svakoj situaciji.

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 30 Maj 2012, 15:35
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Molena, neki ljudi shvate da njihova veza zapravo nije najbolja za njih i da bi bili mnogo bolji prijatelji.
Ovo ti kazem iz licnog iskustva.
Naravno, malo njih ostaju prijatelji .. vecina ostaju poznanstva ali ima i prijatelja.

Vrh
Lila
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 17 Jun 2012, 18:45
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19

Ne , po mom misljenju ako si nekada nekoga voleo pa se razisao i da sada budete prijatelji ,cisto sumnjam.Ljubavi su ljubavi ,ako su ljubavi ostavljaju oziljke a pogotovo stare.
Mozda ponekada mislimo da smo neku osobu mnogo voleli pa kako vreme odmice vidimo da smo bili u zabludi jer naisla je nova ljubav pa klin se klinom izbija i onda kazes e sto bi budala pa to i nije bila ljubav e sa takvom osobom mozes bajagi biti prijatelj.

Vrh
MARRIIN
Post  Tema posta: Re: stare ljubavi  |  Poslato: 26 Sep 2012, 15:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39

Posle raskida nema prijateljstva.Zar da gledam kako drugi ljubi osobu koju sam voleo i da se smeskam.TO JE FOLIRANJE!

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu