|
Autoru |
Poruka |
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Hvala Emi ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Eto tako... Ceo dan spremaj po stanu, kuvaj, cisti, peri...Posle docekivaj komsije i prijatelje.Pa opet posluzi sve to i posle pospremi sve to. A da o ponocnem cmaljanju ne pricam..., bas me neki svu ubalave...fuuj Kada bi barem u ponoc dosao neki hmmm, kako da se izrazim a da me pogreno ne shvatite....Pa ajde reci cu divan muskrac, koji ume lepo da se ljubi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ...E, onda bi mu mozda i dopustila da me malo ublavi.Pa makr ja celi mesec cistila svoje lice... A kada me stare babe...uf, mnogo neugodno.Pa jos popiju po koju ljutu, pa se sve pomesa sa cigarama...STRASNO! I sutra ujutro, onako se dignes sav krmeljav i malo mamuran, a u stanu ostao smrad po nekome mesu, sarmi, duvanu, vinuuu...lelele Ali sve u svemu to je jednom godisnje.Zato neka nam je zdravo i veselo Iako cemo opet biti godinu dana stariji ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) a da obuklala sam crevenu aljincu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Pocela danas da radim... Jutros onako sva smusena i pomalo jos i u nekom pola snu odem na posao. Ja sam jedva dosla do svog radnog stola, toliko mi se jos spavalao.Da nisam sinoc sve pripremila, pitanje je kako bi ja jutros dosla obucena na posao. I onako pijem prvu jutranju kaficu i gledam svoje koleginice sa posla kakve su one...I kada sam sve dobro pogledala, shvatila sam da sam kao avion.To su dosle sve smrknute, namrgodjene, nezadovoljne...Kao da nisu bile deset dana slobodne... I tada mi kaze jedna nasa juznjakinja:" Vidis, Čupka deset dana su bile kod kuce, a nisu osetile radost zivota i nisu ispunile bracnu duznost." Pocela sam da se smejem....Kaze mi ta koleginica: " e, sestro slatka sve je u sexu... I meni neko ulepsao jutro, pa me nasmeje.Odmah se lakse bacim na posao... ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
Čupka
|
|

rang

|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Grešnica je napisao: Pocela danas da radim... Jutros onako sva smusena i pomalo jos i u nekom pola snu odem na posao. Ja sam jedva dosla do svog radnog stola, toliko mi se jos spavalao.Da nisam sinoc sve pripremila, pitanje je kako bi ja jutros dosla obucena na posao. I onako pijem prvu jutranju kaficu i gledam svoje koleginice sa posla kakve su one...I kada sam sve dobro pogledala, shvatila sam da sam kao avion.To su dosle sve smrknute, namrgodjene, nezadovoljne...Kao da nisu bile deset dana slobodne... I tada mi kaze jedna nasa juznjakinja:" Vidis, Čupka deset dana su bile kod kuce, a nisu osetile radost zivota i nisu ispunile bracnu duznost." Pocela sam da se smejem....Kaze mi ta koleginica: " e, sestro slatka sve je u sexu... I meni neko ulepsao jutro, pa me nasmeje.Odmah se lakse bacim na posao... ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif) Jes to je,nisu se seksale i,zato su nezadovolj(e)ne,garant!!!Dobro si to zapazila!
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Nisam ja to zapazila nego jedna druga drugarica. Ja ujutro neznam ni kako se zove, a kamoli da znam ko je koga i ko je sa kim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Grešnica je napisao: Nisam ja to zapazila nego jedna druga drugarica. Ja ujutro neznam ni kako se zove, a kamoli da znam ko je koga i ko je sa kim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vidjeces,Gresnice kad budes sa svojim buducim,e onda ces se sjecati i bit ces vesela po cijeli dan,,hahahahah
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
hahahaha, nece grom u koprive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Grešnica je napisao: hahahaha, nece grom u koprive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ali hoce kopriva na grom,Grome moj!!!Hahahahah
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Moj posao koji radim je u svetu mode.Tacnije obuca.I kao svako ko radi taj posao morala sam pre da zavrsim skolu za to. E, postoje osobe koje su pre mene zavrsile tu skolu pa su sada kao neki "šefeki".A ima zavrsito toliko skole koliko i ja, ali to je neka druga prica... I sada ta famozni "šefek", kupi sebi cizmice za 100 eura i dolazi kod mene da se pozali kako joj pustaju vodu...A da vas samo napomenem, da je kupila obucu odnosno te cizmice koje su za suvo vreme, jer su presite.To znaci da je gornji deo cizme i donji deo cizme ili dzon presit i tako svaka obuca propusta vodu. Pa lepo gledam ja tu moju "šeficu" i pitam je kada je zavrsila skolu...I ona onako zabodeno mene gleda i podignu glas da ona radi sa obucom 30 godina ia da je jedna balavica nece zezati. I samo sam joj pokazala kako je ta cizmica napravita i opomenula je da su nas u skoli ucili da sva presita obuca pusta vodu... Zena je pocrvenila ko krv, pokupila cizmicu i otisla. A gospodin direktor je meni uradio Mislim toliko od nejen famozne skole i godine rada sto je natukla.Da mi je samo znati gde je zavrsila tu skolu? ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 33 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|