|
Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Znaci cim bi da popijes onda si OK danas, prosla tiba? Haj onda daj da pijemo..usi su mi ko u slona, cekammmmm 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma kakav alkohol...ni pomirisat' mislila sam na crni carobni napitak...uz njega se bolje otvaram 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Mozes dobiti caj, jos si osjetljiva da bi bila crni carobni napitak 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
skidaj se sa mene 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Just je napisao: Mozes dobiti caj, jos si osjetljiva da bi bila crni carobni napitak  kao da Zana iz tebe progovara hehe kao sto je Ema progovorila iz caneta hahah  samo nek je crno...sta god
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Hahahha, s kim si takav si, tako i ja, velik je njen uticaj Idem ti skuhati crni čaj, draga ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne bunim se na dobar uticaj nikada  ti meni caj , ja cu tebi pricu...kad vec Bubi nece 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Evo ti kesica pa si kuhaj sama, meni mrsko ustati...a kad si vec u kuhinji skuhaj i meni kafu, i brzo se vrati u krevet darling  
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
iznenadio bez reči... 
|
|
|
|
|
lena
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 01:27 Postovi: 961
|
dobro ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 54 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|