Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 06 Maj 2025, 20:53

Autoru Poruka
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 29 Dec 2012, 16:51
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39

Jutros rano zvoni fiksni telefon.Ja jedva da sam oprala okice, a ono buka u stanu [krstise.gif]
Javim se i na drugoj strani fona koleginica iz skolskih dana.Poslednji put smo se videle pre tri godine.Upoznala je svoga muza preko fb i udala se za njega i otisla da zivi sa njime u Ameriku.bila sam ono sokirana, nisam mogla da verujem.I sva onako zbunjena i jos napola u snu dogovorim se da negde danas odemo.
Ljubljana je predivna u ovo novogodisnje doba i tako smo malo setale, kupovale neke poklone i otisle na rucak.Bilo je smeha, suza, uzbudjenja i mnogo lepih secanja na skolske dane.
Sve ima ona u zivotu, osim dece ...Razumela sam je sve.Takva je sudbina kaze mi.Sve imam a srce mi prazno...
Sta reci, kada sam i sama u takvom stanju.Mozda jos gorem nego ona...

Provela sam lep dan sa najboljom drugaricom iz skolskih dana i shvatila ¸da pravi prijatelji su uvek uz nas. [girl_bye2.gif]

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 18:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Jos jedan dan i krecemo svi u Novu godinu...
I zamislim se sta mi se lepo desilo u ovoj, a sta nije.
Ova godina je pocela dobro, negde oko meseca aprila krenulo jos na bolje, kada je stigao mesec jun, krenulo sve kako netreba.
Ja sam veliki emotivac, i veliki dio sebe ulazem u ljubav i kada volim spremna sam da porusim sve prepreke samo da ostanem u toj sreci.
Tako da mi je leto proslo pomalo tuzno. Mada stanje se popravilo vec negde sredinom avgusta.Ali negativni osecaj me prati celo vreme, kao da mi je hteo reci, to nece biti dobro...I nije bilo...Dosla jesen i tuga je bila sve veca...
Zima mi donela nova poznanstva i dobrog prijatelja kojeg [srce.gif] .Sta me ceka na poslu, pomalo me brine.Zdravlje me sluzilo dobro, ako oduzmem glavobolje, otezano disanje, zubobolju.
U ovoj 2013 nadam se, da ce mi doneti sve ono sto sam izgubila u 2012 god.Zelim da svaki dan ocenim sa 5, i ne sa 3.Da mi sudbina donese jos dve stvari koje mi fale u zivotu.

Ja zelim svim Formurasima ovoga foruma, zdravlje, srece i ljubavi.Da se nadje koja para u novcaniku.I da se lepo druzimo i u 2013 godini.

SRECNO! [ccc3.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 18:56
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

Grešnica je napisao:
Jos jedan dan i krecemo svi u Novu godinu...
I zamislim se sta mi se lepo desilo u ovoj, a sta nije.
Ova godina je pocela dobro, negde oko meseca aprila krenulo jos na bolje, kada je stigao mesec jun, krenulo sve kako netreba.
Ja sam veliki emotivac, i veliki dio sebe ulazem u ljubav i kada volim spremna sam da porusim sve prepreke samo da ostanem u toj sreci.
Tako da mi je leto proslo pomalo tuzno. Mada stanje se popravilo vec negde sredinom avgusta.Ali negativni osecaj me prati celo vreme, kao da mi je hteo reci, to nece biti dobro...I nije bilo...Dosla jesen i tuga je bila sve veca...
Zima mi donela nova poznanstva i dobrog prijatelja kojeg [srce.gif] .Sta me ceka na poslu, pomalo me brine.Zdravlje me sluzilo dobro, ako oduzmem glavobolje, otezano disanje, zubobolju.
U ovoj 2013 nadam se, da ce mi doneti sve ono sto sam izgubila u 2012 god.Zelim da svaki dan ocenim sa 5, i ne sa 3.Da mi sudbina donese jos dve stvari koje mi fale u zivotu.

Ja zelim svim Formurasima ovoga foruma, zdravlje, srece i ljubavi.Da se nadje koja para u novcaniku.I da se lepo druzimo i u 2013 godini.

SRECNO! [ccc3.gif]

Hahhahah Gresnice dobro je ovo,ja mislim da je bolje da se nađe para u ljubavi,hahahahah,hvala na dobrim zeljama,i pozdrav!

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 18:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Ma pare su da se trose, a ljubav da se najpre sadi, zaliva, neguje, pa posle bere i uziva u svoj toj cari sto je pruza...

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 19:01
Korisnikov avatar
*VIP*

Grešnica je napisao:
Ma pare su da se trose, a ljubav da se najpre sadi, zaliva, neguje, pa posle bere i uziva u svoj toj cari sto je pruza...

Da,da ali ja sam mislio para u smislu partnera a ne para kao novca,,,,hahahahah

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 19:03
Korisnikov avatar
rang
rang

A tooo...., eto opet sam pogresno shvatila.Sada znas zbog cega sam Greška [zenskismeh.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 19:05
Korisnikov avatar
*VIP*

Grešnica je napisao:
A tooo...., eto opet sam pogresno shvatila.Sada znas zbog cega sam Greška [zenskismeh.gif]

Gresis kad je ljubav u pitanju vidim,a kad je novac i ne bas,prava slovenka,,,hahahahh

Vrh
Čupka
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 19:06
Korisnikov avatar
rang
rang

Sta ces, ziv se covek na sve navikne... [namigusa.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 19:23
Korisnikov avatar
*VIP*

Grešnica je napisao:
Sta ces, ziv se covek na sve navikne... [namigusa.gif]

Tako mlada a već slovenka,,hahahahha

Vrh
Emanuella
Post  Tema posta: Re: Lutanja jedne ribe  |  Poslato: 30 Dec 2012, 21:20
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

Zelim ti da naucis da su najvrijednije one želje koje ispunjavas sama,
a ne one koje najvise zelis.
I jos ti zelim spust od kojeg zastaje dah. A ako ne bude sve k'o po zici, i ako i ne bude zice za uzbrdo, a brdo se ucini bas jako brdovito... ima čari i u penjanju.
[ccc3.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu