|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
E ovako,uz pomoc pobližeg opisa ili acocijacije,ja cu napisati nesto o nekom članu ovoga Foruma,a vi otkrijte o kome je riječ!Pripazite na detalje opisa,igra je nalik integramu! Ugodna zabava!
Evo prvog zadatka:
-Ona u svome nicku ima slovo A -Zapravo ima dva slova A u svojemu nicku! -Od toga je jedno zadnje.. -Iz mjesta je koje ima u svom imenu,također slovo A -Drugo slovo imena toga mjesta je opet A -Treće slovo u njenome nicku je ponovno A -Treće slovo i u mojem nicku je A(brAdpresto pitt) -Ta osoba u svojemu nicku ima i slovo N -Ta,meni vrlo draga osoba, u svojemu nicku NEMA slovo O -Ona u svojemu nicku nema ni slovo I -Nema u nicku niti slovo P -Nema čak ni vrlo cesto slovo R u imenu svog nicka -Nema ni slovo T u svome nicku...itd..itd
Pogodite o kojoj se forumašici radi,dobro razmislite zadatak je logican!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Emanuella?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Emanuella? Zasto Emanuela da cujem,ajde,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Ona u svome nicku ima slovo A -Zapravo ima dva slova A u svojemu nicku! -Od toga je jedno zadnje.. -Iz mjesta je koje ima u svom imenu,također slovo A -Drugo slovo imena toga mjesta je opet A -Treće slovo u njenome nicku je ponovno A -Treće slovo i u mojem nicku je A(brAdpresto pitt) -Ta osoba u svojemu nicku ima i slovo N -Ta,meni vrlo draga osoba, u svojemu nicku NEMA slovo O -Ona u svojemu nicku nema ni slovo I -Nema u nicku niti slovo P -Nema čak ni vrlo cesto slovo R u imenu svog nicka -Nema ni slovo T u svome nicku...itd..itd
EMANUELLA Ima dva slova A Zagreb ima slovo A i drugo je Trece slovo je A Ima slovo N Nema O,I,P,R,T
Poslednji put menjao MeGi dana 30 Dec 2012, 19:24, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) greska drugo slovo je A zAgreb hahahaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: -Ona u svome nicku ima slovo A -Zapravo ima dva slova A u svojemu nicku! -Od toga je jedno zadnje.. -Iz mjesta je koje ima u svom imenu,također slovo A -Drugo slovo imena toga mjesta je opet A -Treće slovo u njenome nicku je ponovno A -Treće slovo i u mojem nicku je A(brAdpresto pitt) -Ta osoba u svojemu nicku ima i slovo N -Ta,meni vrlo draga osoba, u svojemu nicku NEMA slovo O -Ona u svojemu nicku nema ni slovo I -Nema u nicku niti slovo P -Nema čak ni vrlo cesto slovo R u imenu svog nicka -Nema ni slovo T u svome nicku...itd..itd
EMANUELLA Ima dva slova A Zagreb ima slovo A i trece je Trece slovo je A Ima slovo N Nema O,I,P,R,T Sve je to tocno,ali nije ona,,,idemo dalje tko zna!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa sad nije fora kada stavis vise istih forumasa
Mozda SJAJNA
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pa sad nije fora kada stavis vise istih forumasa
Mozda SJAJNA Zasto mislis da je sjajna!?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sto pitas zzasto mislim, zato sto se poklapa sa svim gore sto si naveo.
SJAJNA -Ima dva slova A Drugo je slovo A u nicku Jagodina-drugo slovo A Nema I,P,R,T
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hhahhah nije nego Djana 2 A u nicku Zadnje je A zAgreb Ima slovo N djAna Nema u svom nicku slova T R P I O,hihihihihi,trik je u tome sto je zovem Djana a ne Dejana,a rekoh obratiti pažnju na detalje,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|