|
Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Prvi glas Srbije: U šestom finalu takmičari pevaju o smaku sveta Uživo
Šesto finale muzičkog šoua "Prvi glas Srbije" je u toku, a večeras takmičari pevaju o smaku sveta. Publici i žiriju predstaviće se preostalih osam finalista: Zoran Stanić, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Saška Janković, Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović. Na kraju 18. epizode neko će propasti kroz rupu i biti eliminisan iz daljeg toka takmičenja.
22:33 - Zbog Nevene euforija u publici i na sceni

Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice otpevala je hit "Euphoria" Šveđanke Lorin, koja je pobedila na ovogodišnjoj Evroviziji. Žiri je plavušu pohvalio jer se polako oslobađa na sceni, ali joj je zamerio što je pojedine tonove otpevala suviše visoko. 22:13 - Zoja se vratio rokerskom maniru

Pevajući hit benda "EKV" pod nazivom "Par godina za nas", Zoran Stanić iz Inđije dokazao je da mu rok numere ipak najbolje leže. Georgiev je rekao popularnom Zoji da bi upravo u tom pravcu trebalo da se kreće, a sa tim su se složili i Aleksandra i Mare. 22:04 - Sanja izvela Cecinu pesmu na svoj način

Iako je dosad izvodila većinom strane numere, Sanja Dimitrijević se ovoga puta predstavila pesmom "Isuse" Svetlane Cece Ražnatović. Vlado Georgiev je pohvalio njen stajling, ali je istakao da više voli kada finalistkinja peva na engleskom. Sanja je otkrila da joj ne bi bilo žao kada bi došlo do smaka sveta, pod uslovom da na drugom svetu ima prženica i ajvara. 21:42 - Ivan kao Fredi Merkjuri

Ivan Petrović je istakao da je u prošloj emisiji doživeo svoj lični smak sveta, kada se našao u duelu. On je večeras pevao hit "Bohemian Rhapsody" legendarne grupe "Kvin", a Mare je pohvalio energiju operskog pevača. Aleksandra je napomenula da su svi takmičari bolesni i da publika to treba da uzme u obzir. 21:30 - Mirna pevala za one kojima je gubitak ljubavi smak sveta

Mirna Radulović iz Subotice predstavila se pesmom "Karta za jug" Aleksandre Radović, a članica žirija nazvala ju je vanserijskim pevačem. Mirna je pred nastup prokomentarisala da bi smak sveta mogao da se desi bilo kad, i to tako što bi se na nebu pojavila misteriozna plava masa.
21:06 - "Thriller" za apokaliptičnu atmosferu

Finalisti "Prvog glasa Srbije" večeras su zajedno otpevali veliki hit Majkla Džeksona "Thriller", a sa njima su na bini bili i plesači, prerušeni u zombije. Svi skupa su odigrali poznatu koreografiju i nagovestili da će večeras vladati apokaliptična atmosfera.
Blic
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
PGS: Saška Janković napustila takmičenje! FOTO
Njih osmoro se večeras bori sa ostanak u daljem takmičenju

„Ko preživi, pevaće!“ Ni takmičari Prvog glasa Srbije nisu odoleli sveprisutnoj priči o smaku sveta pa će šeste finalne večeri pevati pesme na tu temu, a čućemo i šta misle i koliko ih pogađaju predviđanja o sudnjem danu.
Slušaćemo osam finalista: Zorana Stanića, Ivana Petrovića, Borisa Petrovića, Sanju Dimitrijević, Sašku Janković, Saru Jovanović, Mirnu Radulović i Nevenu Božović. Za jednog od njih ovo će biti kraj takmičenja u muzičkom šouu. Šta će pevati, kakav će biti njihov nastup, ko će se na osnovu vaših glasova naći u duelu i od koga ćemo se oprostiti, saznaćemo večeras u 21h na TV "Prva"

Ipak, Ivan Petrović očigledno nije previše zabrinut za večerašnje izvođenje numere kojom će se predstaviti, pa je u to ime odlučio da se dobro najede. Ipak, ne može se pevati praznog želudca.
Skromno, Petrović prokomentarisao u razgovoru sa Marijom Kilibardom da su preostali takmičari vrhunski profesionalci i da sada samo nijanse odlučuju.

Muzičko veče otvorila je Mirna Radulović pesmom "Karta za jug" od Aleksanre Radović.
Vlado Georgiev je prokomentarisao da je Mirna bila sjajna. Alekandra Radović je rekla Mirni da joj je sigurno bilo teško što je pevala pesmu osobe koja se nalazi ispred nje. Članica žirija je rekla takmičarki da je ona uspela da iznese pesmu na najbolji mogući način. Mare tvrdi da je uživao ponovo i da više nema potrebe ponavljati se što se pohvala tiče.
U prilogu predstavljanja, Ivan Petrović tvrdi da je doživeo svoj smak sveta prošlog vikenda kada je završio u duelu.

Ivan je drugi izašao na scenu i zapevao pesmu "Bohemian rhapsody" koju u oiginalu izvodi "Queen"
Aleksandra je spokojna što je Ivan dobio novu šansu u ovom emisiji i što je u prošloj ispala Snežana . Radovićeva čestitala takmičaru što je uspeo da izvuče neke visoke delove iako je bolestan. Mare - stilski perfektno otpevano. Vlado prokomentarisao da je Ivan jako lepo pevao i da je pored bolesti, ovo zvučalo više nego dobro.

Sanja Dimitrijević iznenadila publiku izvođenjem pesme "Isuse" od Svetlane Cece Ražnatović . Mare je pohvalio da je takmičarka otpevala na svoj način ovu pesmu i da nije kopirala Cecu. Vlado je ocenio da Sanja lepo peva, ali da bi voleo da ona ne peva ovakve stvari. Aleksandra , kao i Vlado pohvalila izgled i ona je zadovoljna kako je Sanja otpevala ovu pesmu.
Sledeći je Zoran Stanić i pesma "Par godina za nas" EKV-a.
Vlado rekao Zoranu da je bio fantastičan i da bi trebao da se drži ovakve muzike. I Aleksandra je pohvalila Zorana i uglavnom se usaglasila sa pređašnjim stavom svog kolege iz žirija. Pohvale i od Mareta.

Zoran dobio pohvale i od poznatog mladog pop pevača Alekse Jelića na "Twitteru".
Tanja Vojtehovski prokomentarisala na "Twitteru" da bi u skladu sa temom trebali da otpevaju pesmu "Dobro da nije veće zlo" "Leksington benda".

Hrabro? Nevena Božović otpevala pesmu "Euphoria" pobednice poslednjeg "Eurosonga" Loreen.
Aleksandri se dopalo što se takmičarka oslobođa. Članica žirija joj je zamerila što ne razmišlja malo više kako izvodi pesmu, odnosno o visinama dok peva. Maretu se dopao Nevenin nastup i pohvalio njeno ponašanje na sceni. Georgievu je sve bilo vrlo dobro, i on je pohvalio više kretanja takmičarke na sceni.
Sara Jovanović se predstavila pesmom Tijane Bogićević - "Tražim".
Maretu je bio jako interesantan nastup.

–Momku koji ti je pomagao sigurno će mnogi muškarci zavideti na ovome, rekao je Mare Sari Jovanović.
Vlado takođe pohvalio koreografiju takmičarke na sceni.

Aleksandri se dopala koreogarija i što je Sara otpevala pesmu na svoj način, ali joj se sviđa i kako to Tijana radi i nju smatra jednom od naših najboljih mladih pevačica.
–Bila si odlična i opet si ostavila sjajan utisak, rekla je Sari Aleksandra.
Na sceni je Boris Petrović i izvodi pesmu "It's my life".
Slede komentari žirija. Vlado je razočaran što nema koreografije Borisa Petrovića jer ih je navikao na scenske performanse. Po Georgievu ovo je njemu najgore izvođenje do sada. Aleksandra je ocenila da se kod Petrovića najviše primećuje da je bolestan i po njoj je Borisu ovo bilo najgore izdanje. Po Maretu, Boris nije imao pun glas.

Saška Janković na sceni i peva pesmu "Daire" grupe "Smak".
Nakon nastupa Aleksandra je ocenila da joj je Saška ličila na Dženis Džoplin. Negativne kritike članica žirija je ocenila kako je takmičarka otpevala početak pesme, a ostalo je bilo dobro i snažno. Vlado pohvalio izgled takmičarke koja je delovala kao da je iz sedamdesetih. Po njemu je Jankovićeva pevala super, jedino je zamerio za improvizacije na pojedinim mestima.
Nervoza kod takmičara. Čeka se odluka ko je u duelu večeras....

Željko Vasić gost večerašnje emisije. Otpevao veliki hit "Voli me i ne voli me".
U duelu Mirna Radulović i Saška Janković!

Pop pevač Aleksa Jelić na "Twitteru" izneo svoje razočarenje duelistima.

–Prođoše ovi koji najlošije pevaju, napisao je Jelić.

Pesmom "Zlatni dan" Bisere Veletanlić, Mirna Radulović se predstavila u duelu, dok se Saška odlučila za stranu numeru.
Žiri se dogovara ko nas napušta...

Odluka je doneta - Saška Janković ispala je iz "Prvog glasa Srbije". Puls
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Vlado Georgiev se naložio na plesačice!
Član žirija Vlado Georgiev odlepio za prsatim igračicama u brushalterima koje su na sceni pratile Nevenu Božović

Nevena Božović sa vrelim denserkama Obračun. Saška Janković je ispala iz takmičenja „Prvi glas Srbije“. Šesto finale muzičkog šoua održano je sinoć, a tema je bila smak sveta. Publici i žiriju predstavilo se preostalih osam finalista.
Mirna Radulović otvorila je veče pesmom Aleksandre Radović, koja je vlasnicu pesme ostavila bez daha, pa je čak nazvala vanserijskom pevačicom. Nakon nje zapevao je Ivan Petrović, koji je prošle nedelje bio u duelu za ispadanje.
Sanja Dimitrijević je otpevala narodnjak, pesmu Cece Ražnatović ‘’Isuse’’, i pobrala sve komplimente na račun izgleda. Zoran Stanić imao je energičan nastup. Vlado Georgiev bio je oduševljen, pa je čak tražio da mu publika podari aplauz.
Nevena Božović izašla je na scenu sa seksi igračicama. Vlado Georgiev bio je oduševljen njihovom pojavom, pa ih je posebno nahvalio.
Odmah posle nje na scenu je izašla Sara Jovanović, koja je ovog puta bila u mnogo smirenijoj varijanti nego prošlog puta. Boris Betrović bio je prehlađen, te je Vlado rekao da je njegovo sinoćnje izvođenje bilo najlošije do sada, s čim su se složili i ostali članovi žirija.

Saška Jovanović oduševila je žiri i jednoglasno su se složili da je bila odlična. Ipak, Saška Janković je izgubila u duelu s Mirnom Radulović i napustila takmičenje.
Kurir
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
"UJDURMA, SRAMOTA, PUBLIKO STIDI SE": NAKON ALEKSANDRE RADOVIĆ OGLASIO SE I GEORGIEV! Nakon duela u kojem su se našla dva fenomenalna vokala, Saška Janković i Mirna Radulović, žiri "Prvog glasa Srbije" je imao veoma težak zadatak, nikad teži. Na žalost, takmičenje je napustila fenomenalna Saška. Ovo je bilo, kako je i sam žiri rekao, ravno smaku sveta, ali publika je ta koja je glasala. Aleksandra Radović je izrazila svoje nezadovoljstvo rezultatima glasanja, a sada se oglasio i Vlado Georgiev.
- Nakon ove ujdurme večeras, a sve po zasluzi „publike“, reći ću samo: Saška, vrata studija „Barba“ za tebe su uvek otvorena!, izrazio je svoje nezadovoljstvo, ali tu nije stao:
- Publiko, što glasaš, sramno je da su Mirna i Saška završile u duelu - napisao je irevoltirani član žirija "Prvog glasa Srbije" na Tviteru S Media
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Andrija Milošević: Nisam bik za priplod
Glumac i voditelj Andrija Milošević, koga trenutno gledamo u “Prvom glasu Srbije“, kaže da je uvek srdačan sa prolaznicima na ulici i spreman za šalu, pa ga zato ljudi i vole.

Ne juri nesrećne devojke po gradu: Andrija Milošević Ipak, svestan je da se lako može o nekom, koga publika stalno gleda na malom ekranu, steći pogrešna slika zahvaljujući pisanju žute štampe.
- Ako bi mi se sudilo samo za ono što se pisalo o meni, ispalo bi da sam priplodan bik koji ide po gradu i juri nesrećne devojke. Kada me ljudi upoznaju, oduševe se što sam normalan i prijatan. Zato imam mnogo prijatelja i mirno spavam, a reputaciju lošeg momka ostavljam onima kojima je to potrebno da na takav način stignu do cilja - rekao je Andrija Milošević za “Večernje novosti“. Vesti
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Dženifer Hadson oduševljena Saškom Janković!
Pop pevačica pružila je podršku učesnici Prvog glasa Srbije putem Tvitera

Iako je Saška Janković nepravedno napustila dalje takmičenje za "Prvi glas Srbije", pohvale i podrška stižu sa svih strana. Naime, putem svog Tviter naloga, njena daleko popularnija inostrana koleginica Dženifer Hadson obratila se Saški i napisala joj: “Great Job!”, čime je htela da joj stavi da znanja da joj se dopala njena interpretacija pesme "One night only" koju je Hadsonova snimila za mjuzikl "Dream girls", u kome se pojavljuje i pevačica Bijonse.
 Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Vlado Georgiev: Promeniti pravila u "Prvom glasu", žiriju dati više prava!
Žiri „Prvog glasa Srbije“ i dalje stoji pri stavu da bi pravila glasanja za pobednika trebalo menjati. Nakon što je Aleksandra Radović izjavila da publiku treba uključiti tek kada žiri odabere najboljih pet, na istu temu oglasio se i Vlado Georgiev.

Aleksandra i Vlado bili najglasniji u kritikama na račun odluke publike - Gledaoci treba da glasaju za prvi glas, za najboljeg pevača ili pevačicu, a ne po svojim kriterijumima. Ovo glasanje je pokazalo da stručnom žiriju treba dati više prava i na kraju doraditi i promeniti pravila glasanja - rekao je Georgiev na konferenciji za novinare u Novom Sadu, gde je najavio svoj novogodišnji koncert.

Pevač koji je svoje nezadovoljstvo izrazio i na Tviteru objasnio je da je namerno otvoreno napisao šta misli, kako bi probudio publiku. Georgiev je na konferenciji dodao da nije siguran da će i u narednoj sezoni ostati član žirija. - Do kraja sezone biću u žiriju, naravno, a dogodine još ne znam. To zavisi od mojih obaveza, ali i dogovora sa produkcijom - objašnjava pevač, koji je dosad vrlo direktno izražavao stav i prema publici i prema takmičarima.
Klikni za uvećanje (+) Iako je Saškina eliminacija podigla prašinu u javnosti, pa su i gledaoci počeli da predlažu drugačije metode glasanja, sa Prve televizije poručuju da pravila ostaju ista. - Pravila su pravila, jasna od prve sezone. Publika je izabrala da u duelu završe Saška i Mirna, a s takvim odlukama ne moramo se uvek lično složiti - kaže za „Blic“ Slađana Paunović sa Prve televizije. Blic
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Prvi glas Srbije: Finalisti večeras pevaju po dve pesme
Takmičari „Prvog glasa Srbije“ večeras će pokušati da prenesu duh Holivuda u studio „Prve televizije“. Sedmoro preostalih finalista pevaće numere iz domaćih i stranih filmova, a počevši od ove subote - svako će izvoditi po dve pesme.

Ostalo je sedmoro finalista, od sutra samo šestoro U okviru sedme finalne večeri, čućemo kako zvuči filmska muzika kada je izvode Zoran Stanić, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović.
- Pesme koje ću pevati ovoga puta mi i privatno prijaju. Zadovoljna sam izborom i jedva čekam da izađem na scenu - kaže Mirna Radulović, koja je poželela da u 2013. godini što više radi.
Boris Petrović i Zoran Stanić, koji će 2012. pamtiti po početku novih ljubavnih priča, otkrivaju da među finalistima i dalje vlada pozitivna atmosfera. - Takmičenje je sve napetije, ali mi se u kući odlično zabavljamo, kao i uvek. Naši karakteri se međusobno dopunjuju, tako da nema podele u klanove - otkriva Zoran.
To potvrđuje i Ivan Petrović. - Bilo je malo ljutnje među takmičarima koji su ispali, ali nikada se nismo svađali - dodaje pevač, koji će se u 2013. truditi da ostavi pušenje.
Žiri apeluje na publiku da bude angažovanija i objektivnija po pitanju glasanja. - Voleo bih da ljudi koji redovno prate šou ovoga puta zaista uzmu telefon u ruke. Prošli put je eliminisan veoma dobar pevač. Emisija ima veliku gledanost i dovoljan je po jedan glas od svakog gledaoca da bi stvar mogla da se popravi - kaže za „Blic“ Saša Milošević Mare.
Čitaoci "Blica": Kući ide Sanja Blizu 5.000 čitalaca „Blic onlajna“ učestvovalo je u anketi na pitanje: Ko u subotu napušta „Prvi glas Srbije“?
Rezultati su sledeći: Sanja Dimitrijević - 41.6 % Boris Petrović - 23.6 % Zoran Stanić - 16.4 % Ivan Petrović - 9.5 % Nevena Božović - 3.3 % Sara Jovanović - 3.2 % Mirna Radulović - 2.4 % Blic
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
GS IZ MINUTA U MINUT: Aleksandra: Nevena, uključi mozak
Večeras nam sedam preostalih finalista pevaju najpoznatije muzičke numere iz filmova
Zoran Stanić, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Sara Jovanović, Mirna Radulović i Nevena Božović imaju priliku da se pokažu i u ovom zadatku i izbore se za svoje mesto u nastavku takmičenja za "Prvi glas Srbije". Takmičari večeras izvode po dve pesme. Prošle nedelje je takmičenje napustila Saška Janković i to je teško palo i samim takmičarima. Ne dozvolite da vaš favorit napusti ovaj muzički šou i glasajte! - Neke ankete govore da smo Sanja i ja favoriti ali za ispadanje večeras - napisao je Boris Petrović na Tviteru. Šta vi mislite o potencijalnim "favoritima za ispadanje"? Šou je počeo, žiri je zauzeo svoja mesta. A posebnu pažnju je privukla Aleksandra Radović u veoma kratkoj haljini sa štrasom. Finalisti su zajedno zajedno otpevali deo pesme "Aquarius" iz mjuzikla "Kosa", a zatim i "Samo malo" iz "Monntevideo- Bog te video".
Aleksandra Radović nezadovoljna ishodom finalnih večeri - Mnogo je dobrih pevača koji su ispali a nisu zaslužili. Nadam se da ćemo do kraja zaista dobiti "Prvi glas Srbije" - rekla je Radovićeva.
 Ivan Petrović je najavio kafansku filmsku pesmu i prvi "probio led" otpevavši "Nesanicu" iz domaćeg filma "Ivkova slava". On se dobro proveo pevajući je a šta žiri misli o njegovom izvođenju? - Intonativno je korektno, sve fino. Međutim, tvoj glas nije za ove pesme. Tvoj glas je preočuvan za nešto što treba da bude agresivno - rekao je Vlado Georgiev. - Mene si čak iznenadio sa nekim ukrasima koje nisam očekivala od tebe. Međutim, kao što Vlado kaže da si ti neki fini čistunac - smatra Aleksandra Radović. - Asociraš nas na iste stvari, evo i meni piše "Ivan Legende". Kako odmičemo, pa čak i kad pevaš pesme ovog tipa, oseća se više duše kod tebe - pohvalio je Petrovića Saša Milošević Mare. Druga pesma koju je otpevao Ivan je "Beutiful Maria of my soul" iz filma "Kraljevi mamba". Po mišljenju žirija je Ivan mnogo bolje otpevao drugu numeru. Žiri je isto kao i za prvu pesmu primetio da se bolje koncentriše u drugom delu pesmu. - Ja ne znam što je nama rečeno da obučemo odela, kad ste vi došli u trenerkama - dodao je Vlado i ipak pohvalio Ivanov stajling.
 Mirna Radulović je svoju večerašnju pesmu posvetila Saški Janković. Verujemo da je Saška uživala u Mirninom izvođenju "Skyfall" iz istoimenog filma o Džejms Bondu. - Najpre da kažem da mi je drago da si večeras ovde - počela je Aleksandra i dodala: - Večeras si standardno odlična! Super sofisticiran nastup. Mada, previše pažnje posvećujete scenskom nastupu. Ne mogu da ti nađem zamerku, sve i da želim. - Čisto kao suza, to je tvoje pevanje. Jedina zamerka je da sam tebe malo više čuo. Sviđa mi se što si na sceni ležernija i pohvaliću momke koji su te pratili - rekao je Mare. Vlado Georgiev se složio sa Maretom i Aleksandrom kad je reč o Mirninom izviđenju i dodao da mu je žao što Saška nije večeras sa njima. - Ti si u grupi koja bi mogla da bude "Prvi glas Srbije" - dodao je Vlado. Mirna je kao drugu pesmu otpevala "Noćas mi srce pati" iz filma "Kamiondžije". Žiri je pohvalio Mirnu i imao malu zamerku da nema dovojlno "kafanskog iskustva" što je i normalno s obzirom na godine. Da Vlado nije jedini kome je žao što je Saška napustila takmičenje dokazuje sledeća izjava Danijela Pavlovića na Tviteru: - Pošto sam PGS gledao zbog Saške, tužno mi je više da gledam, sad kad je najbolja pevačica ispala. Da li i vi mislite isto?
 Zoran Stanić je otpevao pesmu Pilota "Zaboravljeni" iz istoimenog filma. Devojke su u publici bile oduševljene njegovim izvođenjem, sad je red da žiri da svoj sud. - Počeo si pomalo nesigurno, verovatno si razmišljao refrenu koji je malo teži i njega si otpevao odlično. Ali pesma traje od početka do kraja. Sledeći put budi bukvalno koncentrisan sve vreme, od početka do kraja - posavetovao ga je Mare. - Ovo je bilo vrlo prosečno. Očekivao sam da ćeš ti to u svom fazonu. Nisi mi držao pažnju - rekao je Vlado i izazvao negodovanje publike u studiju. - Da je bilo samo pola tona dole, bilo bi komfornije za tebe. Bilo je ok - rekla je Aleksandra. Zoran se publici drugi put ove večeri predstavio pesmom "After dark" iz filma "Od sumraka do svitanja". Žiri je bio zadovoljniji ovim Zoranovim izvođenjem i pohvalio njegov napredak.

Sara Jovanović je otkrila da obožava mjuzikle i da bi volela da igra u nekom. Sara je otpevala "Maniac" iz mjuzikla "Flashdance" uz sjajan nastup na sceni. Na scenu su joj obožavaoci bacili plišanu igračku na šta je Sara kroz smeh rekla: - Konačno i ja nešto da dobijem! - Kraj je bio toliko dobar da se početka i ne sećam. Ti bi mogla da imaš karijeru i bez pevanja - rekao je Georgiev misleći na Sarin scenski nastup. - Ti si izuzetno harizmatično biće, ti umeš da držiš pažnju. Ti poseduješ nešto što je potrebno da bi se razlikovala od drugih. Ovoj interpretaciji je nedostajalo fraza. Sjajna si iz emisije u emisju u scenskom nastupu, što meni ne uspeva - rekla je Aleksandra Radović. - Ja ću pohvaliti tvoj scenski nastup i tvog koreografa. Bravo, Saro - rekao je Mare. Sara je kao drugu numeru ove večeri otpevala "Tango smrti" iz filma "Balkan expres". Članovi žirija su bili zadovoljni ovim Sarinim izvođenjem.

Nevena Božović je otpevala "Puče puška" iz poznatog domaćeg filma "Zona Zamfirova" i publici u studiju se to veoma dopalo. - Pesma nije specijalno zahtevna. Ono što je bitno je da ti jako lepo zgledaš u ovom muzičkom pravcu i lepo zvučiš. Predivno mi izgledaš večeras - pohvalila je Nevenu Aleksandra Radović. - Moram da se složim da lepo izgledaš. Da nije bilo tebe, meni bi to bilo potpuno bez utiska. Objektivno si mi ulepšala doživljaj - rekao je Mare. - Pesma nije mnogo zahtevna. Ti si to fino uradila, sve je to bilo vrlo fino i korentno. Za divno čudo su te večeras vrlo lepo obukli - rekao je Georgiev. Nevena Božović je otpevaala "I will always love you" iz filma "Telohranitelj". Žiri joj je zamerio zbog peviše korišćenja vibrata i napomenuo joj da do sledeće nedelje to ispravi. - Ne slušaš me šta ti pričam već nekoliko emisija. Nevena, uključi malo mozak! Smanji taj vibrato - rekla je Aleksandra Radović. Boris Petrović se izvinio publici i žiriju zbog pucanja glasa u prošloj emisiji. Boris je otpevao "Eye of the tiger" iz čuvenog filma "Rocky". Moramo da primetimo da se Boris odlično snašao na sceni uz pratnju plesača. - Nisi imao falš nijedan, ali moram da ti skrenem pažnju da pojačavaš svoju borbenost ali imaš neki pad na dole. Krajnje vreme bi bilo da se vratiš u formu i pokažeš tu svoju borbenost - rekao je Saša Milošević Mare. - Moram da pohvalim stajling, izgledaš fenomenalno! Tvoj šarm i dopadljivost publici je isto nešto što neko nema, ali moraš ozbiljno da razmišljaš o pevanju - posavetovao ga je Vlado Georgiev i pohvalio plesače koji su pratili Borisa. - Da li ti je ikada palo na pamet nekoj od njih dve da sidju sa rupe i staneš umesto neke od njih - pitala je Radovićeva osvrnuvši se na prošlu nedelju i njegovo loše izvođenje i pohvalila večerašnji scenski nastup. A Boris je obećao da će se vratiti u normalu čim ozdravi. Boris Petrović je otpevao "Bacila je sve niz rijeku" iz filma "Lepa sela lepo gore". Članovi žirija nisu bili najzadovoljniji ovim izvođenjem i zamolili su ga da sledeći put bolje izabere pesmu.

Sanja Dimitrijević je otpevala pesmu "Sve smo mogli mi" iz filma "Cirkus Columbia". - Odlično ti stoji haljina, izgledaš fenomenalno večeras. A što se tiče pevanja, mislim da nisi uopšte ti kriva, meni sve ovo izgleda kao da je ovaj šou otkazan, pa ipak opet zakazan. Svi ste nešto takvi. Nadam se da ćete se izvući sa drugom pesmom - rekao je Vlado Georgiev. - Stvarno si prelepa večeras. Ova pesma mi je za sve osim za crnu haljinu sa šljokicama. Atmosfera u kojoj se izvodi ova pesma je potpuno drugačija. Potpuno drugi senzibilitet kad je izvođenje ove pesme u pitanju i meni se, sve u svemu, svidelo - rekla Aleksandra. - Nadam se da će sledeća pesma tebe prikazati kako treba. Ko zna možda je za tebe tuga baš u crnoj haljini sa šljokicama - rekao je Mare i složio se mišljenjem Radovićeve i Georgieva.
 Prvi blok pesama je gotov, sad će finalisti otpevati drugu pesmu koju su pripremili za večeras. A vi ne zaboravite da glasate i time obezbedite svom favoritu prolazak dalje! Ivan Petrović je favorit Adriane Lima! - Valentina je u pravu. Nevena je najbolja, mada Adriana Lima navija za Ivana - napisao je Marko Jarić na svom Tviteru. Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Ivan posle ispadanja iz "Prvog glasa": Lima me pomenula, sad mogu da umrem!
Ivan Petrović nije imao sreće da preživi sinoćnji duel u "Prvom glasu Srbije", ali je utehu pronašao u činjenici da je za njega sve vreme navijala manekenka "Victoria's Secret" Adrijana Lima. Adrijana Lima redovno prati "Prvi glas Srbije", te je tokom sinoćnje emisije na Tviteru ostavila komentar o nastupu Ivana Petrovića.
 "Ivan je moj favorit. Njegovo izvođenje "Beautiful Maria" je savršeno. To mi je jedna od omiljenih pesama, srećno Ivane!", napisala je manekenka, ali je Ivan izgubio u duelu od Zorana Stanića. Iako je bio razoračan zbog ispadanja, utehu je pronašao u činjenici da se njegovo pevanje dopalo čuvenoj Brazilki, a svoje oduševljenje takođe je podelio sa obožavaocima na ovoj društvenoj mreži. "O bože, Adrijana Lima me pomenula. Mogu samo da umrem sad, nije mi žao", prokomentarisao je mladi pevač. Ivan Petrović je u duelu otpevao pesmu "Living on my own" grupe "Kvin", dok se Zoja predstavio hitom "It must have been love", sastava "Rokset". Georgiev je izjavio da su ponovo pogrešni takmičari završili na rupi, te su doneli odluku da je ipak Zoran taj koga treba poslati u sledeću rundu. Na pitanje da li je očekivao da će se naći u duelu i kakav će njegov ishod biti, Ivan je posle emisije kazao: "I jesam i nisam, već sam jednom bio u duelu pa sam znao da može da se ponovi. Mislim da već imam nešto iza sebe, možda treba pružiti priliku ljudima koji nemaju muzičkog iskustva iza sebe, da napreduju kroz ovaj šou. Očekivao sam da ću možda ove ili sledeće nedelje ovako nešto doživeti. Nije reč o nedostatku borbenog duha, izašao sam sa onoliko snage koliko sam dao u duelu, takmičari su mnogo kvalitetni i ima onih koji su vanserijski pevači i zaslužuju mesto u vrhu". Blic
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|