Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Dodje li vam ponekad da kazete nesto slicno ovome, kad vam dodju gosti a nikako da odu kuci ? Vama se vec spava, smorili ste se , a oni jos uvek sede ...pa sedeeee i jos uvek sedeeeee
Zar već,hvala Bogu,idete? Što ne ostanete,ne daj Bože,još malo?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa vrlo lako,zatražiti da budu žirant za kredit,odmah će otići.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Nikita je napisao: Dodje li vam ponekad da kazete nesto slicno ovome, kad vam dodju gosti a nikako da odu kuci ? Vama se vec spava, smorili ste se , a oni jos uvek sede ...pa sedeeee i jos uvek sedeeeee
Zar već,hvala Bogu,idete? Što ne ostanete,ne daj Bože,još malo? Ne kažem...al pomislim... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
najbolje je ono : pogledas na sat vise puta , pa se istegnes , kao prosetas i naslonis se slucajno na prekidac za svetlu ....ono " ups! jel to fajront vec ?" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Uzeo mobilni,pozvao svoj fiksni,otisao da se javim,podigao slusalicu,zapanjio se i panicno rekao gostima:Anoniman glas rekao da mi je u kuci bomba.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pocnem da zevam glasno jedno vreme mi to preslo u naviku pa tako ja i kad sam sama na stanici, dok cekam bus pa ljudi se cude
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
počmem rasklanjati čaše, flaše...tanjire i piksle, napomenem glasno da rano ustajem....još se nije desilo da je iko posle toga ostao... ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ustanes,odes do prekidaca za svetlo,i pocnes da palis-gasis(ko Smrda Mudic u filmu Posetioci).I vices dan-noc,dan-noc.Itako 10minuta.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
I pregori sijalica, explodira, povredi goste i plus moras da kupujes novu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|