Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Iskra,ja pijem kafu samo kada dodje Keri. Kakve su to privilegije,a duva na avataru. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
i vitamini ![[yessss.gif] [yessss.gif]](./images/smilies/yessss.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Iskra .... ama pilule podji da dijelis..bice ti lakse  e da znaš vala ![[yessss.gif] [yessss.gif]](./images/smilies/yessss.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ljubica je napisao: Iskra,ja pijem kafu samo kada dodje Keri. Kakve su to privilegije,a duva na avataru. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) prvi deo rečenice nisam razumela pojasni 
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Iskra,malo te zezam cim vidis Kerija,stize expres kafa. A,ja ratluk jos nisam donela. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
|
|
|
|
|
Vitez
|
|

rang

Pridružio se: 24 Maj 2012, 11:20 Postovi: 1288 Lokacija: Srbija
|
Hvala iskrice na kafici evo od mene jutros ledene kockice 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jao Keri ti si pravi muskarac...jos mi reci da si ih ti pravio i da se kilnem odmah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Necu 'ladne kocke. Uzimam vitamine od Iskre. ![[ocene.gif] [ocene.gif]](./images/smilies/ocene.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ljubica je napisao: Iskra,malo te zezam cim vidis Kerija,stize expres kafa. A,ja ratluk jos nisam donela. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) ja sam ovde najstarija i dodjem kao majka ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
|
Iskra je napisao: Ljubica je napisao: Iskra,malo te zezam cim vidis Kerija,stize expres kafa. A,ja ratluk jos nisam donela. ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) ja sam ovde najstarija i dodjem kao majka ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Kome majka ? I kako znas da si najstarija? A,Keri duva i ne ide u vrtic,sigurno. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|