Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Zezam se naravno, mala šala. Da ne prođe samo sa jednim predlogom pa budem opet pobednik.
Evo ozbiljno
NAJLEPŠA PROTESNA PESMA YU ROCKA
Znači, pesme koje iskazuju protest protiv vlasti, društva, nekih konzervativnih pojava u društvu i slično.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Debi,zahvali mi se,red je 
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Poslao ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) i ponovo ću pobediti
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Debi,zahvali mi se,red je  Misliš što nisi glasala za mene pa bilo uzbudljivo, a ciganka uhvaćena u krađi. Hahhahh Hvala ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Jel sam vam ja nešto poremetio ovde? Zadao sam temu. Imate Đorđa Balaševića, Boru, Azru, pa i sve skoro ostale rockere koji su pisali pesme tog tipa.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dobro si zadao, ja vec znam koju cu poslati i sigurna sam da cu pobjediti ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
E Megi, Andjeo je zicer za ovu temu, ali sam vam pružio šansu da se revanširate.
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Hvala svima koji su poslali predloge. Glasa se vikendom, daje se 3,2,1 poena. Mogu glasati i oni kojinisu ucestvovali
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
3-3 poena 1-2 poena 4-1 poen
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|