Autoru |
Poruka |
Passion
|
|
Tema posta: Tajne veze | Poslato: 24 Sep 2012, 20:43 |
|
rang
Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Kakvo je vase misljenje o tajnim vezama, zasto one uopste postaju tajne? Da li zbog toga sto je jedna osoba zauzeta, pa hoce da sedi na dve stolice, ili je u pitanju razlika u godinama, pa se cuti da se ne brine sta ce selo reci? Mislite li da te veze mogu imati srecan kraj?
Kakvo je vase iskustvo, jeste li bili u tajnoj vezi?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|
Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
A jeste, jos mi samo fali tajna veza, da me to muci i bude mi neko opterecenje. Neka hvala. Moze biti svasta nesto, da li zbog toga sto se neko svalera- sedi na dve stolice , a neki i na 3-4-5-6 Samo nekad nemaju para za odrzavati sve ljubavnice. Nek se krije ko zeli, ja sam tu samo da se precudjavam axaxxa Svaka cast ko ume godinama da se krije, treba i za to imati mozak. Pa na primer dovoditi ljubavnicu u kucu, pa ona postane najbolja drugarica njegove zene. Wooow jbt kao u filmovima. Moze biti i razlika u godinama, pa se kriju , plase se kako ce okolina reagovati, porodica...ili su razlicite vere, pa opet se krije zbog porodice... A verujem da postoje i neki glupavi razlozi. Cudni su ljudi!
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
lOOla
|
|
Administrator
Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05 Postovi: 1388
|
То што сам за тајну не мора по дефолту да значи да сам била у тајној вези, али ако би ми се којим случајем десила, свакако би била наелектрисанија и стимулативнија од класичне везе, где је све `мирно море`.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|
ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Nisam ali prizeljkujem
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|
Angel with two faces
Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Уна je napisao: То што сам за тајну не мора по дефолту да значи да сам била у тајној вези, али ако би ми се којим случајем десила, свакако би била наелектрисанија и стимулативнија од класичне везе, где је све `мирно море`. slazem se...
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|
...
Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Passion je napisao: Kakvo je vase misljenje o tajnim vezama, zasto one uopste postaju tajne? Da li zbog toga sto je jedna osoba zauzeta, pa hoce da sedi na dve stolice, ili je u pitanju razlika u godinama, pa se cuti da se ne brine sta ce selo reci? Mislite li da te veze mogu imati srecan kraj?
Kakvo je vase iskustvo, jeste li bili u tajnoj vezi?
...uglavnom iz iskustva znam dae su moe tajne veze ostajale tajne iz razloga.. ...partnerke bio ih blam da priznau okruzenju s kim su u vezi..ja se mirio s tim..ni sam nemam neko visoko misljenje o sebi pa jbg..imam razumevanja za njenu iskazanu zelju da to ostane tajna.. ... ...a i ja qrva..tjutim da mi fetish tajnovitost.. ...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|
rang
Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Sam naziv vec kaze : tajna veza -znaci jer ne moze biti javna. Prosto kao pasulj. Iz kog razloga? Pa mogucnosti i izgovori su beskrajni.Ako se vec neko upustio u to , i takvu vezu onda ima i razloge...necu vise da komentarisem , ovo je sasvim dovoljno.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|
Angel with two faces
Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
netju ni ja da komentarisem...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|
SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
je..š ti to ako niko ne zna....to kao da se nije ni desilo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|
Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|